No pa še kaj napišem...
Najprej želim vsem, ki praznujete, lepe praznike!
Zdej smo dve strani peli slavospeve, zdaj pa je čas še za kakšno kritiko
Par stvari me na avtu moti. Nekatere so rešljive, nekatere mogoče ne.
Začnimo v notranjosti:
(Ne)kvaliteta določenih plastičnih delov. Smatram, da bi se pri avtu s prvo ceno 27k vseeno lahko malo bolj potrudili! Ne da so črički - na kakšnih luknjah in sploh pozimi sem mel cele pevske zbore!
Ko se bo malo otoplilo kom poskusil zatisnit kakšen vijak, v vsakem primeru pa je bom izoliral, ko se bo akustika stavila noter.
Glede naslednje ne vem, ali je to pri vseh: neosvetljenost stikala za regulacijo ogledal in odpiranje stekla pri sovozniku?
Pa še ena neumna

Ob pravi svetlobi, se mi odsevi ceste odsevajo na lučki za osvetlitev notranjosti. Vsakič, ko se mimo kakega drevesa peljem, cviknem kaj mi po stropu pleza
Audio sistem: dober samo za poročila in res nezahtevnega poslušalca. Nadgradnja JBL + AudioControl v kratkem!
Mogoče se bo našlo še kaj:)
Par tehničnih:
Glasen menjalnik: KLOOOOOOOOK. Mogoče bo menjava olja v njem to rešila.
Če ma šefov Passat letnik '98 oranžno lučko za skoraj prazno posodo za pranje šipe in rdečo kadar zmanjka, zakaj ne more met Laguna '05 vsaj ene? Isto se počutim, ko z Laguno sredi zime in brozge ostnem brez tekočine, kot s Kartco par let nazaj!
Včasih samosvoja klima: pustim na obeh straneh na 21°, ko naslednjič prižgem avto pa je na eni strani 21, na drugi pa 16°. To se je dogajalo jeseni, ko je bilo še bolj toplo. Zdaj je zaenkrat enkrat še pridna
Stikalo za voice recognition: menda se ob prižiganju luči sčasoma strgajo žičke do gumba na koncu ročice
Menjava žarnic spredaj:
Impulzni vžig: serviser je rekem, da so kartice in čitalec programirane, da se vsake 2 - 3 leta nekaj z*ebejo
Avtomatski vžig luči: Luči ponavadi pozabiš prižgat podnevi, sej ob mraku ja vidim, da nič ne vidim?
Sam ena zunaj:
Višina avta: lepotica od avta, sam na res previsokih petah. - 35mm v kratkem
Ko pa potegnem črto, je vseeno nebi zamenjal!