laguna ll avto. zapiranje,odpir...

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

laguna ll avto. zapiranje,odpir...

Odgovor Napisal/-a zizek »

Lani sva za mojo drago kupila laguno ll in me zanima,če gdo ve kako se aktivira avtomatski sistem zapiranja in odpiranja vrat.Ker sem že na vse načine sprobaval kot piše v navodilih in tudi na R.ser. mi tudi niso znali pomagat.Hvala.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: laguna ll avto. zapiranje,odpir...

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Gumb za odklepanje/zaklepanje na armaturi držiš pritisnjen toliko časa, dokler ne zaslišiš zvočnega signala (okoli 15sek).
Slika
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

zizek napisal/-a:Lani sva za mojo drago kupila laguno ll in me zanima,če gdo ve kako se aktivira avtomatski sistem zapiranja in odpiranja vrat.Ker sem že na vse načine sprobaval kot piše v navodilih in tudi na R.ser. mi tudi niso znali pomagat.Hvala.
Če misliš avtomatsko odklepanje in zaklepanje vrat,ko primeš za kljuko,oziroma ko se oddaljiš od avta,je treba takrat ko zapreš avto pritisniti tipko na kateri piše(LOCK+AUTO).Tako je aktivirano samodejno odklepanje in zaklepanje.Če se avto ne odklene ko daš roko med kljuko in senzor,je lahko okvara na senzorjih vrat ali pa je težava v kartici.
Tiso kar je pa opisal Stupo pa je samodejno zaklepanje vrat,ki se aktivira takoj ko se z avtom odpelješ.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Uporabniški avatar
zizek

Stupo napisal/-a:Gumb za odklepanje/zaklepanje na armaturi držiš pritisnjen toliko časa, dokler ne zaslišiš zvočnega signala (okoli 15sek).
Ne,jaz govorim o sistemu, ko nerabiš odklepati vrata z pritiskom na daljinca ,ampak se avtomatsko odprejo vrata z potegom ročke vrat.L.P.
Uporabniški avatar
zizek

vojko1962 napisal/-a:
zizek napisal/-a:Lani sva za mojo drago kupila laguno ll in me zanima,če gdo ve kako se aktivira avtomatski sistem zapiranja in odpiranja vrat.Ker sem že na vse načine sprobaval kot piše v navodilih in tudi na R.ser. mi tudi niso znali pomagat.Hvala.
Če misliš avtomatsko odklepanje in zaklepanje vrat,ko primeš za kljuko,oziroma ko se oddaljiš od avta,je treba takrat ko zapreš avto pritisniti tipko na kateri piše(LOCK+AUTO).Tako je aktivirano samodejno odklepanje in zaklepanje.Če se avto ne odklene ko daš roko med kljuko in senzor,je lahko okvara na senzorjih vrat ali pa je težava v kartici.
Tiso kar je pa opisal Stupo pa je samodejno zaklepanje vrat,ki se aktivira takoj ko se z avtom odpelješ.[/quote
Ja, to me zanima,Pol pa je mogoče kaj narobe z kartico?
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

zadeva zna bit jebena, ko mas avto blizu, pa ga ne vidis (na drugi strani stene). pride mimoidoci in pogleda, ce je avto odklenjen in glejga - avto se odklene, ker je kartica blizu in jo zazna, ti pa nic ne ves o tem.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Razn če avto sam zakleneš preden se dovolj odaljiš od avta.
Slika
Uporabniški avatar
zizek

avtoma. zapira

A ve gdo te kartice popravit ali preverit če so vredu?
Uporabniški avatar
bhocewar
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bhocewar »

Imam tudi Laguno II s to funkcijo, pa ne dela. Se pa tudi ne sekiram, čeprav
me zanima kaj boste ugotovili.
Elfer forever
Odgovori