Steklo ogledala laguna

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
LagunaGregor
Kraj: Okolica Sl. Konjic

Steklo ogledala laguna

Odgovor Napisal/-a LagunaGregor »

Pozdrav. Danes sem imel to srečo da sem na cesti naletel na voznico ki uporablja mobilni telefon in se vozi čez središče vozišča :D in še medtem uporablja mobilni telefon.. In ker se nisem mogel umakniti mi je ženska zadela v ogledalo in mi je počil notranji del.. nisem se hotel prerekat in sem pač rekel ok vsak naj svoje krije in je to to.. ker sem mislil da pač to notranje ogledalo ne sme bit nek velik strošek.. sicer pa če pridejo modri bi še obema mogoče kazen zapisali in bi bilo tole ogledalo lahko kar precej dražje.. No v glavnem govorim malo nepomembno zgodbo ampak zanima me kje bi dobil jaz samo steklo za levo ogledalo za mojo laguno 2006 letnik, ker na servisu sem vprašal in je cena 40€ mislim da bi bilo možno dobiti kakšen cenejši ponaredek.. je pa steklo tudi ogrevano.. če bi kdo vedel za kakšno cenejšo varjanto prosim da kdo kaj napiše.. Najlepša hvala za pomoč že naprej in lep pozdrav :)
hitrost
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

cenejša varianta, da daš k steklarju izdelat steklo-ogledalo in ga prilepiš not, toda to bo brez gretja
ali pa greš na odpad, Pristava pri mestinju, ima 4 ali 5 lagun , pa se z njim zmeniš ;)

http://www.karbon.si/sajko.htm

lp
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Škoda da nisi tole "vrlo" voznico rahlo privil, ker si mel kar dobro izhodišče! :D
Odgovori