carminat navigation

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brobins »

Če je simbol za GPS sprejem (satelitska antena) rdeč imaš problem z anteno. Če je zelen je problem drugje.
Uporabniški avatar
albatros

carminat navi informee 2

Odgovor Napisal/-a albatros »

LP!

Jst bi pa lepo prosu, če bi mi kdo, ki je bolj vešč s PC-jem glede iskanja torrentou za navigacijo, posreduje pravi link. In sicer za tip navigacije CARMINAT NAVIGATION INFORMEE 2 (CD, očitno ne DVD). Jst sm sicer poizkušal nešteto linkov, pa mi skos meče vn tiste, k bi se mogu registrirat, pa plačat, pa ne vem kaj še... A je kdo mogoče že potegnu dol kj takega oz. da že ima dol povlečeno, bi prosil, iz kerga linka, itd... Seveda me zanima vzhodna evropa oz. slo+hrv+avt+ita...

Hvala lepa za pomoč!
RENO 4EVER
Uporabniški avatar
brobins

Re: carminat navi informee 2

albatros napisal/-a:LP!

Jst bi pa lepo prosu, če bi mi kdo, ki je bolj vešč s PC-jem glede iskanja torrentou za navigacijo, posreduje pravi link. In sicer za tip navigacije CARMINAT NAVIGATION INFORMEE 2 (CD, očitno ne DVD). Jst sm sicer poizkušal nešteto linkov, pa mi skos meče vn tiste, k bi se mogu registrirat, pa plačat, pa ne vem kaj še... A je kdo mogoče že potegnu dol kj takega oz. da že ima dol povlečeno, bi prosil, iz kerga linka, itd... Seveda me zanima vzhodna evropa oz. slo+hrv+avt+ita...

Hvala lepa za pomoč!
Poskusi:

http://netload.in/dateiLOMdmuqwYl/EEU0910.rar.htm
Greg007
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a Greg007 »

brobins napisal/-a:Če je simbol za GPS sprejem (satelitska antena) rdeč imaš problem z anteno. Če je zelen je problem drugje.
DoctorDJ:

Točno tako. Laguna ima anteno za GPS skrito na strehi - oblika plavuti morskega psa (antena za radio je drugje).

Najdi nadomestno GPS anteno in probaj - običajno tisto vezje v original zadevci napade korozija, oziroma jo kondenz uniči.

Preveri na modulu samodiagnostiko s kodo 4112. Kaj javi?

Maš SMS

LP
Espi 1,9 dci v penziji...trenutno 5008 1,6 HDI ==> Upam, da spet Espi, kmalu...
gostia
Kraj: Idrija

Odgovor Napisal/-a gostia »

Greg007 napisal/-a:
brobins napisal/-a:Če je simbol za GPS sprejem (satelitska antena) rdeč imaš problem z anteno. Če je zelen je problem drugje.
DoctorDJ:

Točno tako. Laguna ima anteno za GPS skrito na strehi - oblika plavuti morskega psa (antena za radio je drugje).

Najdi nadomestno GPS anteno in probaj - običajno tisto vezje v original zadevci napade korozija, oziroma jo kondenz uniči.

Preveri na modulu samodiagnostiko s kodo 4112. Kaj javi?

Maš SMS

LP
Sicer off topic...če je tisto na strehi (plavut morskega psa) antena za GPS - kje je antena za radio?
Greg007

Odvisno od avta. Laguna I ima GPS anteno kot opisano, Radio pa na vrhu zadnjega stekla.
Običajno pa je antena dual - za radio in navigacijo, z napetostjo 5V - lahko pa pogledam v navodila.

LP
Pudl
Kraj: Velenje - Dražgoše

Odgovor Napisal/-a Pudl »

@ gostia:

Laguna 2 ima anteno za radio v zadnjem desnem stranskem oknu.
diabolo

Odgovor Napisal/-a diabolo »

Imam problem pri navigaciji CD carminat. Potegnil z tega linka vseh 9 CDjev in v avto ne zazna nobenega. Pekel pri najmanjši hitrosti. Pomagajte.

http://isohunt.com/torrent_details/1569 ... ab=summary

Drugo vprašanje bi bilo: Kako prenesti tel. številke iz Iphona v Carminat. Bluetoth deluje in lahko kličem,sprejemam itd., le tel. številk ne vem prenesti v Carminat. V navodilih, pa je tako površno napisano in samo za variajanto DVD in ne CD.
Greg007

Diabolo:
Ali govorimo o Carminat Navigation Informée 2 in Carminat CD Bluetooth?
diabolo

Greg007 napisal/-a:Diabolo:
Ali govorimo o Carminat Navigation Informée 2 in Carminat CD Bluetooth?
Kaj pa vem... piše neki CABASE CARMINAT imam tisti velik display 7". Naložene so karte v.27. Pokritost SLO s temi kartami je porazna. Moral bi baje naložit v.29, ktere sem prenes z omenjenega linka. NE DELA.

To je moja Laguna
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3618906&show=1

Iphone dela fantastično s tem radijem in zvok pogovora je glasen in zelo razločen. Ne vem, pa kako prenesti imenik iz telefona v radio
Uporabniški avatar
Kustos

Odgovor Napisal/-a Kustos »

Pozdravljeni vsi skupaj !!

Berem vas že en čas, sedaj pa me je situacija pripeljala do tega, da moram začeti tudi pisati.
Laguna II (2004) Carminat Navigation Informée 1
Vstavil CD za zamenjavo jezika - zapečen ( vir na tem forumu ), ta mi pove da je verzija CD-ja in sistema 5.00. O.K., pa še nič o jezikih. Želiš namestiti posodobitve ?? Seveda - CD pride vem. Hm ? Ga vstavim nazaj, spet isto. Ko pa sem potrdil, da želim starejšo različico, je display postal črn ( kot govorijo navodila, ki sem jih snel tu ) in pri tem je tudi ostalo. Čakam, vzamem kontakt, čakam, tipkam, ... nič. Še CD-ja mi ne da več ven.

Mi lahko kdo pomaga ? Hvala.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

diabolo kaj maš CD al DVD? če maš DVD mam jaz V29
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
diabolo

sinko napisal/-a:diabolo kaj maš CD al DVD? če maš DVD mam jaz V29
Če bi kliknil na link, bi videl, da je CD...:) CD v.29 bi rabil.
Uporabniški avatar
brobins

diabolo: Iz slike je razvidno, da imaš Carminat Bluetooth CD navigacijo. Torrent, ki si ga vlekel je za CNI1 in ostale VDO non-CIQ navigacije!

Poskusi na tej strani:

http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.p ... d7d1fa1ae1

Na koncu strani so karte za CNI2. To je za CNI2 in CB CD.
diabolo

Hvala! ŽE vlečem. Malo me skrbi, da je le ca. 300mb datoteka. Torej je pokritost zopet zelo slaba. Se motim?
Odgovori