Rad bi samo povedal, da sem danes s posebnim silikonskim lepilom zalepil voznikovo in sovoznikovo ohišje za prostoročno odklepanje (ploščica pod kljuko) in se pri višjih hitrostih ne sliši nobeno šelestenje več.
Megane II - premikanje ohišja za prostoročno odklepanje
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Megane II - premikanje ohišja za prostoročno odklepanje
Zdravo!
Rad bi samo povedal, da sem danes s posebnim silikonskim lepilom zalepil voznikovo in sovoznikovo ohišje za prostoročno odklepanje (ploščica pod kljuko) in se pri višjih hitrostih ne sliši nobeno šelestenje več.
Kako bo na dolgi rok, bom še poročal, ampak sumim, da težav ne bi smelo biti, ker je lepilo vremensko in temperaturno obstojno. Torej, če imate podobne težave, to je rešitev.
djordjevič samo kaj ti maš prostoročno odklepanje, se pravi v vratih je senzor, al je samo blenda? ker jaz na laguni mam prostoročno pa je tisti senzor fiksen ko da je zašvasan, sestrojebec pa ma megana enekega kot ti pa nima prstoročnega, s epravi ma tam blendo, se pa mu tisto malo premika če pošlataš
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica