Operacija: "TURBO"...
Ha! Podobno operacijo sem prejšnji teden izvedel na Fiatu 500 od moje pupe.
Odlepil nalepke s pokrovčkov, ki so bili na neoriginalnih litkah, kupil original Fiat pokrovčke (so manjših dimenzij kot tisti na litkah) in tudi z njih potegnil znakce dol. So samo nalepljeni na pokrovčke tako kot tisti neoriginalni. Potem pobarval neoriginalni pokrovček v barvo litk in nalepil original Fiat embleme gor. Zgleda zakon

Enkrat, ko bo denar pa original litke ali pa vsaj replike in gor 500 pokrovčki, tako kot mora biti.
Odlepil nalepke s pokrovčkov, ki so bili na neoriginalnih litkah, kupil original Fiat pokrovčke (so manjših dimenzij kot tisti na litkah) in tudi z njih potegnil znakce dol. So samo nalepljeni na pokrovčke tako kot tisti neoriginalni. Potem pobarval neoriginalni pokrovček v barvo litk in nalepil original Fiat embleme gor. Zgleda zakon
Enkrat, ko bo denar pa original litke ali pa vsaj replike in gor 500 pokrovčki, tako kot mora biti.
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 25 Mar 2010, 09:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
zdaj je še grd, ker čakam dele.....začetek naslednjega meseca ko bo končan, potem pa ti bo všeč......sej veš, da je tvoj lep ampak napisi na gumah mi pa res ne potegnejo, brez tega bi bil popoln :a2_tortaShusuglao napisal/-a:meni je pa tvoj megan cel grdRobMayth napisal/-a:joj tisti napisi na gumah so grozni![]()
ne se sekirat
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
stric na tehničnem pravi da so bele ledice plave
jaz se ne sekiram preveč če je slep, samo kako to razložiti kakšnemu policaju ki slabše vidi?
drugače pa je šlo brez težav, edino v motor so trije gledali pa eden je z eno lučjo okrog skakal, kot bi drogo ali diamante iskali, pa ni bilo potem nič, ker sem drogo skril drugam, diamanti so bili pa v avspuhu in so ven padli ko je prerjavel
jaz se ne sekiram preveč če je slep, samo kako to razložiti kakšnemu policaju ki slabše vidi?
drugače pa je šlo brez težav, edino v motor so trije gledali pa eden je z eno lučjo okrog skakal, kot bi drogo ali diamante iskali, pa ni bilo potem nič, ker sem drogo skril drugam, diamanti so bili pa v avspuhu in so ven padli ko je prerjavel
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC