Prosim za mnenje!
Prosim za mnenje!
Nameravam kupiti 16'' platisca za clio dCi 100, zdaj pa ne vem kaksne gume naj si omislim. Sedaj imam Continental Premiumcontact 185/55 R15 in sem zelo zadovoljen. Avto nameravam se znizati za 35mm in dodati cip na 116KM.
Ogledane imam Continental Sportcontact 2 195/45 R16, vendar mi je cena zelo sumljiva: slabih 22.000sit!? (nove). Ali ima kdo izmed vas kaksne izkusnje z njimi?
L.p.
SPIKE
Ogledane imam Continental Sportcontact 2 195/45 R16, vendar mi je cena zelo sumljiva: slabih 22.000sit!? (nove). Ali ima kdo izmed vas kaksne izkusnje z njimi?
L.p.
SPIKE
195.50-15 .. ma sosed na PIĐOJU , pa so res dobre gume , pa na Audiju A3 so tud 17" serijsko gor , pa ti povem, da je res dobra guma .. zdej kk je z obrabo ti nemorem rect, sam kar se pa glasnosti, pa Obcutka volana pri oddrsavanju ( Slajdanju) tice so pa res fajn ... Drzijo .. cvilijo.. bolj cvilijo in drsijo .. sam zdrsnejo .. ! Medtem ko nekatere gume recimo kak Eagle Ventura Mal zacvili, pa sam zdrsne pa tud niso slabe gume, sam obcutek sem meu pr continentalu boljsi !
LP FRooT!
LP FRooT!
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
Ja, samo a nima peugeot premium contact? Ker se mi zdi, da je sportcontact 2 sele od 16'' naprej ... Premium imam tudi jaz zdaj in je res odlicna guma in ravno to me muci; ker je Premium 185/55 R15 drazja (32.400), kot pa Sport2 195/45 R16 (28.788) - a je mozno, da je premium boljsa kot sport2? Te dimenzije v premium varinti pa se ne da dobiti ...
Uh, zdaj testi letnih gum niso aktualne....bolj zimske, zato znam za zimske 100%, kjer jih najdes..
Dalo bi se mogoce najti na http://www.adac.de in tam najti kaksno rubriko reifentest.
To bo aktualno naslednje leto okrog marca ali ze februarja.
Dalo bi se mogoce najti na http://www.adac.de in tam najti kaksno rubriko reifentest.
To bo aktualno naslednje leto okrog marca ali ze februarja.

Emm .. Js mam pa z Dunlop SP 9000 zlo slabe izkusnje ! POmoje so za eno sezono! Pa ne zaradi obrabe, ampak ko cez zimo pocivajo postanejo pretirano plasticne ! Ampak to je spet samo moje mnenje
Dobr .. pa se ene par folka ...
LP FRooT
LP FRooT
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
V bistvu ce tako gledamo, ti bo vsak predlagal drugace... Namrec tisto kar vozi/vozimo sami, saj tudi poznamo ta kolesa...
Jaz bi ti tako predlagal. Videl si predloge vseh, zdaj je pa vse prepusceno tebi kaj si bos izbral, glede financnega stanja, ter kiri firmi bol zaupas. Vsi so pa predlagali dobre gume.
LP
Jaz bi ti tako predlagal. Videl si predloge vseh, zdaj je pa vse prepusceno tebi kaj si bos izbral, glede financnega stanja, ter kiri firmi bol zaupas. Vsi so pa predlagali dobre gume.
LP
Bolse s piciklom na kurbarijo ko z merđotom v sluzbo!!!
Bolse vino v zelodcu, ko voda v kolenu!!!
Bolse ku*ac v roki, ko zebelj v nogi!!!
Bolse vino v zelodcu, ko voda v kolenu!!!
Bolse ku*ac v roki, ko zebelj v nogi!!!