Renault laguna III 2.0 dci, l.07
Gajsno, čeprav na črne avte te še bolj sedejo za moj okus. Maš pa kr mal širše, k oso original. Si homologiral? Edin hudič je ko je tok placa med gumo pa med blatnikom. Večji avto ko maš večje cole so ampak plac ostaja pa vedno enak tam vmes:). Vsekakor lagunce nebi nikol šel spuščat dol, bi 100% pokvaril lego na cesti.
Trenutno se tako dober drži, da mi je kolega s Cliom R27 ušel le na ravninah, čez ovinke sm ga pa skor prehiteval:). Kaj se je šele en tip v astri GTC čudil, ko sem ga v ovinkih skor naprej porinal, on je pa že napol slidal čez...
Trenutno se tako dober drži, da mi je kolega s Cliom R27 ušel le na ravninah, čez ovinke sm ga pa skor prehiteval:). Kaj se je šele en tip v astri GTC čudil, ko sem ga v ovinkih skor naprej porinal, on je pa že napol slidal čez...
U marija... Očitno je to sindrom sester al neki 
Enmu prijatelju je z biciklom zletela v prtlažnik, je moral klepat. Drugemu pa s Corso rikvercala in direkt v Puntota, razbila njemu smerokaz, njej pa zadnjo luč in neki popraskala. In ker ni hotela z razbito lučjo ponoči vozit je vzela fortov avto in tako 3km od hiše stran v mokrem ovinku spravla še Yugeca na streho
Enmu prijatelju je z biciklom zletela v prtlažnik, je moral klepat. Drugemu pa s Corso rikvercala in direkt v Puntota, razbila njemu smerokaz, njej pa zadnjo luč in neki popraskala. In ker ni hotela z razbito lučjo ponoči vozit je vzela fortov avto in tako 3km od hiše stran v mokrem ovinku spravla še Yugeca na streho
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Drgač pa luškan avto, glede komentarjev na kvaliteto izdelave se ti pridružujem, mogoče tudi na sedeže, čeprav pozimi v treh puloverjih in bundi skoraj v nulo pašem noter (II-ka)
Čudi me samo glede motorja. Res ima II-ka 200kg manj, vendar s 120KM ne čutim podhranjenosti...
Povej mi še kako si zadovoljen z Vredeštajnkami? So v mojem ožjem izboru (zaradi hudobnega profila
), pa delam selekcijo.
Čudi me samo glede motorja. Res ima II-ka 200kg manj, vendar s 120KM ne čutim podhranjenosti...
Povej mi še kako si zadovoljen z Vredeštajnkami? So v mojem ožjem izboru (zaradi hudobnega profila
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
ja upm de se ta sindrom nebo nadaljeval......
drgac skaj robcu sedezev je zanic na voznikovem sedezu je bil zamenjan pod garancjio ker se je trgal (400€ stroskov)
kar se tice gum so odlicne, te so drugo sesono gori in se vedno drzijo kot nore in cena ni previsoka. ta dimenzija ki jo mam jaz je 100€ komad.
Avto ni podhranjen, edini problem je prestavno razmirje ki je totalno u kurci, druga in tretja brzina so predolge in avto zgubi prevec obratov s tem poslednicno sklopi turbino in ne gre nikamor....:/ upam de bjo to pri naslednjih serijah popravili..
Drugace pa hvala za pohvale...
kar se tice gum so odlicne, te so drugo sesono gori in se vedno drzijo kot nore in cena ni previsoka. ta dimenzija ki jo mam jaz je 100€ komad.
Avto ni podhranjen, edini problem je prestavno razmirje ki je totalno u kurci, druga in tretja brzina so predolge in avto zgubi prevec obratov s tem poslednicno sklopi turbino in ne gre nikamor....:/ upam de bjo to pri naslednjih serijah popravili..
Drugace pa hvala za pohvale...
Z vrati:). Men je v Grosuplju pred Tušem en nekdo z vrati Sharana tok usekal noter točno na enako mesto (jaz sem bil v tem času v avtu) in me je kr zamajlo. pol pa pogledam pa mu rečem naj mal pazi pa mi tip prbije, sej že maš itak čist porisan avto pa se odpelja:(. Mislim kultura naših voznikov na višku!
sori, sam tuki si pa ti trapast da si ga naprej spustumeganeman napisal/-a:Z vrati:). Men je v Grosuplju pred Tušem en nekdo z vrati Sharana tok usekal noter točno na enako mesto (jaz sem bil v tem času v avtu) in me je kr zamajlo. pol pa pogledam pa mu rečem naj mal pazi pa mi tip prbije, sej že maš itak čist porisan avto pa se odpelja:(. Mislim kultura naših voznikov na višku!
.::TEAM SPIRIT::.