Jaz pa sem ze mislil da si se preselil ker zadnjih par mescov cliota ni blo nikjer za videt
Eno vprasanje,lahko na PM,kolk te je stala zadeva,jaz bi tut mogo to doma postavit pa iscem mojstra za to
ce primerjam z prvo ponudbo je tole pocenicasiop3 napisal/-a:drago 2ke .. dost cenej bi lahk najdu koga da ti nardi...
odpade garaza ma v sredini na V naret odtok in ce je avto spuscen je jeba ce nimas hlodov al pa onih "sin" da jih das preko luknje, ker nasedesandrej86; zgleda si ga mel v garazi.
eh pa daj nehete ta to staro rjo.............pa res nei delal strehe...... še jas ne bi pod streho postavlo po brajde bi postavo......ToomY napisal/-a:Za tazga lepotca se res splaca nadstresek postavt ker ga je res skoda...mi smo ga tud postavl za 2 avta ker zadnje case se tale toca res ne heca vec... prslo je pa vse komplet od A do Z cca. preko 2000eur
vsak ma svoje mnenje,hvala bogu,glejmegan16e napisal/-a:eh pa daj nehete ta to staro rjo.............pa res nei delal strehe...... še jas ne bi pod streho postavlo po brajde bi postavo......ToomY napisal/-a:Za tazga lepotca se res splaca nadstresek postavt ker ga je res skoda...mi smo ga tud postavl za 2 avta ker zadnje case se tale toca res ne heca vec... prslo je pa vse komplet od A do Z cca. preko 2000eur