Clio 1.8 16V l.94 - se tanou 16v (Prodan)
Lep, feltne pa pašejo nenormalno. Seveda v pravi kombinaciji z gumami 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
No pa mam končno gretje v avtu.
Od kar imam avto prestavljam menjavo pečice iz zime na pomlad ker seveda pozimi ne bom šraufou zaradi temperatur,ki so zunaj potem pa ko pride pomlad si pa spet mislim ah,saj čez poletje ne potrebujem gretja bom zamenjal jeseni. No in tako se je zgodba ponavljala 3 leta.
Zdaj pa je blo tega dovol in končno sm se lotu zamenjave.
Prepucan je sistem,zamenjana pečica,termostat,antifriz in pa nova ekspanzijska posoda.Opral sem vse plastike,komplet armaturo in obnovil lopute za vsmirjanja zraka
Prej se je po 20ih km vožnje,no al pa po 100tih saj ni važno po zimi v avtu še vedno kadilo iz ust ko si dihal seda pa je po parih minutkah delovanja vroče kot v peklu.
Malo še smrdi ampak važno,da greje.
Od kar imam avto prestavljam menjavo pečice iz zime na pomlad ker seveda pozimi ne bom šraufou zaradi temperatur,ki so zunaj potem pa ko pride pomlad si pa spet mislim ah,saj čez poletje ne potrebujem gretja bom zamenjal jeseni. No in tako se je zgodba ponavljala 3 leta.
Zdaj pa je blo tega dovol in končno sm se lotu zamenjave.
Prepucan je sistem,zamenjana pečica,termostat,antifriz in pa nova ekspanzijska posoda.Opral sem vse plastike,komplet armaturo in obnovil lopute za vsmirjanja zraka
Prej se je po 20ih km vožnje,no al pa po 100tih saj ni važno po zimi v avtu še vedno kadilo iz ust ko si dihal seda pa je po parih minutkah delovanja vroče kot v peklu.
Malo še smrdi ampak važno,da greje.
Mazohish eskimski en.nightmare napisal/-a:Prej se je po 20ih km vožnje,no al pa po 100tih saj ni važno po zimi v avtu še vedno kadilo iz ust ko si dihal seda pa je po parih minutkah delovanja vroče kot v peklu.![]()
Pa ko gledam tele slike sem se zamislil. Ne saj avto je lep, takšne feltne bi imel še jaz (16 col) ampak teli tvoji 280mm diski pa res izgledajo nekam majhni na teh feltnah. A niso to nekam majhni diski, da ne rečem CDji? Mislim tko, a se sploh ustaviš normalno to?
Zdej si glasn k maš 300mm....Symon napisal/-a:nightmare napisal/-a:Ne saj avto je lep, takšne feltne bi imel še jaz (16 col) ampak teli tvoji 280mm diski pa res izgledajo nekam majhni na teh feltnah. A niso to nekam majhni diski, da ne rečem CDji? Mislim tko, a se sploh ustaviš normalno to?

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Evo iz današnjega srečanja in pretegovanja nog, pardon, gum

Tle sm mu še jest to čast da me je mau zapelou, avto se drži noro

Par slik kjer je na 4 kolesih

Pol se je pa začelo

Dva črnuha

Evo pa še ena

A sm že reku da se avto noro dobro drži v ovinkih, podvozje je super za take stvari. Sam ko pa ceste postanejo neravne pa se taprava masaža šele začne

Tle sm mu še jest to čast da me je mau zapelou, avto se drži noro

Par slik kjer je na 4 kolesih

Pol se je pa začelo

Dva črnuha

Evo pa še ena

A sm že reku da se avto noro dobro drži v ovinkih, podvozje je super za take stvari. Sam ko pa ceste postanejo neravne pa se taprava masaža šele začne
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku