Clio I 1.8 16V, l.'93 - I love my car. Avto šel papa.
oo ste se pa naklepetalinightmare napisal/-a:Pritisk bo kar vredu.
Poglej kak je pri segretem motorju(temp. 100°C) pri prostem teku in med vožnjo na 3000obr/min.
Prosti tek mora kazat 0.3 na obratih pa 3 bare pritiska.
Hvala vsem za pohvale.
Tako je meni malo števček heca. Ga moram mal potrkat da se dvigne nad številko 3. Dela normalno pod pa noče padet, tud ko je ugasnjen motor. Pol malo potrkam pobutam in pade.
Drugače ko sem kupil avto je delal lepo. Kakšna smet se je nabrala pa blokira puščico.
Drugače prtisk ko je olje 110C 120c in navzgor mi kaže 0,3 bare tam nekje več ne. Vročega ko prtisnem na 6k obratov se pa dvigne nekje 4,5 bara tam nekje.. Mrzlega pa še nisem dal na 3k obratov tak da nevem. Sklepam pa da bi narastlo do ene 5 barov
Zdaj me zanima kako razstavit te majhne števčke da ga sčistim. ? ala grem po vse 3 nove?
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
- Primož Five
- Kraj: Logatec
teli števčki kažejo vsakmu drugač..men ne kaže nobenga pritiska ko je zagret v prostem teku in potem pride max do ene 1.8 bara. pa avto še vedno dela 
drugače pa markolino, najbrž je kazalec od števčka preveč notri pritisnil tisti ki je menjaval ozadja in se sedaj drgne ob njega.. 5 minut dela pa bo.
drugače pa markolino, najbrž je kazalec od števčka preveč notri pritisnil tisti ki je menjaval ozadja in se sedaj drgne ob njega.. 5 minut dela pa bo.
ne hiti počasi....
dvnmim, da so bla menjana ozadja. Mislim da so kr original williamsovi. Ker un ko je menjaval je dal vse novo not. Se tudi vidi da so ko iz fabrike. Vse lucke gorijo ter šipica je kot nova. Bom se jutri probal poigrat. Če bom imel čas. Jutri pride nova muzika novi kabli, avtoradio, sub, kretnice, 2 ojačevalca itd.... 
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman