dim iz motorja 1.9 dci 2002
dim iz motorja 1.9 dci 2002
ko avto dalj časa deluje se iz motorja vonja po skurjenem olju in če odpreš pokrov motorja se kadi iz zadnjega dela motorja , kjer je turbina, zgleda da olje kaplja na izpušne cevi ,kaj bi lahko bilo?
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
POLANC
Dej zapelji avto še k drugemu mehaniku....sem 100% da bo postavil drugačno diagnozo...polanc napisal/-a:popravljam...
sem avto peljal k mehaniku pa je ugotovil da ima verjetno slabe batne obročke, skozi oddušek mi nazaj tiši olje(kadi kod iz dimnika) in naprej proti turbini, turbina naj bi bila zaenkrat ok .
a kdo ve koliko približno stanejo deli za popravilo?
Ker tako kot si omenil, da nazaj tiši olje se je čekiralo pred 15 leti Golfe 2 dizel....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
sem avto peljal k trem mahanikom dva pravita da je treba naredit generalno komplet kar jima verjamem, ker eden je delal prej na renault servis,drugi pa je moj žlahtnik.
no ,pa sem peljal še k tretjemu mi je pa rekel da je zihr šla kakšna dihtunga ,sem raztavil pa tam ni nobene dihtunge ,tko da verjamem prvima.
zdej sam gasa po nov motor ,je najceneje
no ,pa sem peljal še k tretjemu mi je pa rekel da je zihr šla kakšna dihtunga ,sem raztavil pa tam ni nobene dihtunge ,tko da verjamem prvima.
zdej sam gasa po nov motor ,je najceneje
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
POLANC