pokrovcki ventilckov felg
pokrovcki ventilckov felg
Pred kratkim sem nabavil nove rial lugano felge (črne polirane) in me zanima, kje bi se dalo dobit skrite črne pokrovčke ventilčkov in kako je sploh z velikostjo-a je to univerzalna mera za use felge?
hvala za pomoč.
hvala za pomoč.
Pa še črna barva je out in ti jih mulci ne bodo pokradli za na skuterje, bicikle, karjole in ostala kolesajoča se prevozna sredstva. 
Drugače pa bi jih morali imeti v vsaki štacuni z avtodeli, dobiš pa jih gotovo tudi v kakšnem nakupovalnem centru na avto oddelku, če jih niso rižotarji že pokupili.
Drugače pa bi jih morali imeti v vsaki štacuni z avtodeli, dobiš pa jih gotovo tudi v kakšnem nakupovalnem centru na avto oddelku, če jih niso rižotarji že pokupili.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Ja fora je o skritih ventilčkih za katere se mi zdi da rabiš tak mini ključek da jih lahko ven potegneš in ti jih ne pokradejo, traja pa malo dlje ko greš gume pumpat
Gledal sem že po netu pa je blo bore malo pametnga skrbelo pa me je to, ali pašejo kar na vsake felge in očitno tu ni problema kokr ste nekateri napisal.
bom še mal pogledau pa pr mehanikih prašu.
lp
Gledal sem že po netu pa je blo bore malo pametnga skrbelo pa me je to, ali pašejo kar na vsake felge in očitno tu ni problema kokr ste nekateri napisal.
lp
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
A si razmišljal kaj o senzorju tlaka v pnevmatikah? Mislima se boš odrekel tej funkciji?laguna484 napisal/-a:Ja fora je o skritih ventilčkih za katere se mi zdi da rabiš tak mini ključek da jih lahko ven potegneš in ti jih ne pokradejo, traja pa malo dlje ko greš gume pumpat![]()
lp
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane