HAHAHA a ma to kapico si ti mislil. (kapico od ventilčka) haha. Gledam jaz kje je rdeca kapica. Res, da sem v službi in sem oblečen v rdeče sam na sliki se me nevidi. drugače ja mam plin v gumah. Nafilali smo 2.2 bara a bo dovolj?
Ja ble so pobarvane pa polakirane tako kot se spodobi, take sem kupu.
Se pa vidi na njih da niso ble potolčene al kej podobnega. Rob je kot nov, take sem tudi iskal.
ej Markolino kaj ona nalepka za opremo PRIVILEGE to je orginal al tvoj dodatek, pol maš unikat ti to , par dni nazaj sma se srečala mimo benz na Seči jaz v Lucijo ti proti Seči samo ne vem kdaj
sinko napisal/-a:ej Markolino kaj ona nalepka za opremo PRIVILEGE to je orginal al tvoj dodatek, pol maš unikat ti to , par dni nazaj sma se srečala mimo benz na Seči jaz v Lucijo ti proti Seči samo ne vem kdaj
možno, da si me vidu ja. Jaz grem večkrat. Proti sečovlju, da segrejem mal mojga buhtla. Ke če se zapeljem direkt domov se mi niti voda ne segreje. Glede pa une tablice nevem sklepam, da je od clia RS. Sicer pa imam skor unikatnega. Beli pasovi notranjost williams to kar sem si tudi želel.
Pritisk bo kar vredu.
Poglej kak je pri segretem motorju(temp. 100°C) pri prostem teku in med vožnjo na 3000obr/min.
Prosti tek mora kazat 0.3 na obratih pa 3 bare pritiska.
nightmare napisal/-a:Pritisk bo kar vredu.
Poglej kak je pri segretem motorju(temp. 100°C) pri prostem teku in med vožnjo na 3000obr/min.
Prosti tek mora kazat 0.3 na obratih pa 3 bare pritiska.
a nebi moral bit prosti tek okol 1bar?? men je reku mehanik, da bi mogel tk bit, ker men je 0.3 na prostem, pa je reku da premal.
Pravilne vrednosti so minimalno 1.2 bara pri 1000 obratih na minuto in minimalno 3,5 bara pri 3000 obratih na minuto. Meritve je potrebno izvajat z manometrom, ki ga všravfaš namesto senzorja za tlak na bloku. Meri se pri delovni temperaturi motorja, oziroma pri vsaj 80 stopinjah celzija.
EDIT: To so dejanske vrednosti pritiska, ki lahko malenkost varira z temperaturo in pa uporabljenim oljem. Kaj pa pokaže števček v kabini je pa druga zgodba. Sploh pa po 16 letih ali več letih ko je bil narejen...
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."