Figo napisal/-a:Avto je vpadljiv za policaje in na tehnicnem. Mene je hotel zavrnit, ker nisem imel homologiran auspuh-to je bila njegova logika. Po 15min pregledovanju v pisarni se je strinjal, da ima original tako
tud od mene so polcaji že zahteval homologacijo za auspuh ker po njegovo clio RS nima tega.
men se je pa dons pržgala lučka za servis, ABS pa ESP. a ma kdo kšno idejo zakaj? sm pa malo pred tem dav spredno feltno dol k smo neki merl za distančnike, sam pomojem to nima vloge
Renault. Saj ko si ugasnil avto pa ga prižgal nazaj je bilo OK a ne? In zgodilo se ti je med vožnjo, oziroma zelo verjetno, ko si se ustavil/speljal? Vsaj pri meni je tako.
Ko se to Angležom dogaja pravijo, da je problem v nekem stikalu na pedalki ali nekaj takšnega. Da servisi (vsaj v UK, za nas pa vprašanje) to poznajo in, da je samo nekaj za nastaviti. V glavnem nič kritičnega. Ti pa mislim, da potem ABS ne dela dokler ne ugasneš pa ponovno zalaufaš avta.
že 3x sm ga ugasnu pa zalafu pa še kr gorijo lučke, drgače sm pa lih spelu ja, k se je pržgal. pa ESP mi poleg ABS tud ne dela. a pol misleš da ni kj kritičnga
rockyRS napisal/-a:že 3x sm ga ugasnu pa zalafu pa še kr gorijo lučke, drgače sm pa lih spelu ja, k se je pržgal. pa ESP mi poleg ABS tud ne dela. a pol misleš da ni kj kritičnga
Zanimivo. Meni resetiranje pomaga. Za ESP pa nisem vedel ker nisem preveč sprobaval še ESP, če dela. Potem bi pa vseeno lahko šel preveriti na računalnik, da vidiš v čem je težava. Avto je pomoje normalno vozen samo ta elektronika ti pač ne dela.
rockyRS napisal/-a:že 3x sm ga ugasnu pa zalafu pa še kr gorijo lučke, drgače sm pa lih spelu ja, k se je pržgal. pa ESP mi poleg ABS tud ne dela. a pol misleš da ni kj kritičnga
Zanimivo. Meni resetiranje pomaga. Za ESP pa nisem vedel ker nisem preveč sprobaval še ESP, če dela. Potem bi pa vseeno lahko šel preveriti na računalnik, da vidiš v čem je težava. Avto je pomoje normalno vozen samo ta elektronika ti pač ne dela.
avto je drgač normaln, predvidevam pa da mi ESP ne dela ker sm lohk zakuru gume. bom ju3 vidu kwa bo, če ne ga bom dav pa na tester, da vidm kwa je.
Vidu sem te dons kuko si švignu mem ns po desni na semaforu pr Delavskmu mostu hehe
dons sm imev kr srečo ja, sm lih taprav cajt prletu da sm celo kolono prehitu