Stropna lučka-megane coupe

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
tweety_devil
Kraj: nova gorica

Stropna lučka-megane coupe

Odgovor Napisal/-a tweety_devil »

Pozdravljeni, sem lastnik megana coupeja 2.0 16v, letnik 96..
zadnje čase, zdaj že praktično vsakič ko avto zaklenem bi morala luč v stropu ugasnit, ta pa še vedno gori in se ne ugasne, tko da sem morau odstranit žarnico.... zdaj me pa zanima v čem je problem? je imel kdo mogoče podobne težave? :?:
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

uni knofi pri pantu za vrata mogoče?

pr meni se je na sovoznikovi strani una plastika odlomila pa je stropna lučka skoz gorela. nism mogu popravt zato sm sam kable odrezu in zdej k odprem sam sovoznikova vrata mi pač stropna lučka ne gori :D
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Tam kjer imaš zapah vrat na stebrčku B imaš tudi eno črno stvar. Tista črna stvar prekriva dejansko stikalo. Platiko odstraniš in malo pomigaš stikalo.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
tweety_devil

šezmiri ne uboga ta luč in se noče ugasnt, fora je tudi ta da ko avto zaklenem bi se mogla lučka ugasnt, ta pa še zmeri gori :( :?: :?:
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

si pogledal za tisti kontaktni gumbek oblečen v gumo na stebričku vrat pod kljuko ?
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Zgleda da meganova hiba tut pr nasmu sicer navadnmu je to nagajal in smo žarnico pač vn vzel ker je non stop svetil. Če kdo ve rešitev bi jo tut jst z veseljem uporabu ker je bedno zvečer rabiš kej pobrskat pa ni lucke :S.
tweety_devil

ja uni kontaktni gumb kateri nalega na vrata sm pogledau, pa je šezmeri isto, verjetno je res hiba to teh meganou :?
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Te lučke veselo zamaka voda...točno nad stropno lučko je vijak kateri drži zunanjo anteno na strehi avta....tam je tudi ploščica za daljinsko centralno zaklepanje.....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Odgovori