Tragicne nesrece na nasih cestah :(

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

baje ji je celo glavo odtrgalo :shock: :shock:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Zadnjič sm vidu na Svet na Kanalu A razbitega megana coupeja l.96-99 modre barve. Kdo iz foruma?
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

:?

Samo me pa par stvari zmoti v takem primeru.
Po navedbah policije je tovorno vozilo bele barve vozil 47-letni moški, oba udeleženca v nesreči pa sta bila slovenska državljana.
Ja in? Če bi bil rdeče barve bi pa preživu al kaj? Al pa če bi bil nemc. Super.
Voznik clia naj bi z neprilagojeno hitrostjo
Recimo skandinavca se da narest pri 30km/h, torej pri 40km/h te komot odnese če recimo zapeleš v kup snega ali pa iz snega na led. Aja ne, neprilagojena hitrost :roll:
Na vozilih je nastala materialna škoda, ki znaša okoli 4.500 evrov
Ja, na vsakem posebej tolk.

Včasih so ta poročila prou smešna. Mislm zakaj druzga pa so nekateri v službi da napišejo poročila tko k se zagre. Če nimaš sigurnih podatkov in dovolj le-teh, kaj sploh pišeš.

:roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

No še ena nesreča v okolici Logatca, sem se danes mimo peljal in katastrofa, po ocenah poročila je spet nedolžen umrl, njegova sopotnica hudo poškodovana.

Še citat:

Druga nesreča s smrtnim izidom se je zgodila nekaj pred 17. uro na glavni cesti Logatec–Godovič pri kraju Kalce, ko je 32-letnik zaradi neprilagojene hitrosti pri vožnji iz desnega v levi ovinek zapeljal na nasprotni vozni pas ravno v trenutku, ko mu je nasproti pravilno pripeljal 24-letnik v drugem avtomobilu. Voznik prvega vozila je umrl na kraju nesreče, 30-letna sopotnica v njegovem vozilu pa je bila v nesreči hudo telesno poškodovana. Voznik drugega vozila ter 21- in 24-letni sopotnik pa so bili lažje telesno poškodovani.
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Primož Five napisal/-a:No še ena nesreča v okolici Logatca, sem se danes mimo peljal in katastrofa, po ocenah poročila je spet nedolžen umrl, njegova sopotnica hudo poškodovana.

Še citat:

Druga nesreča s smrtnim izidom se je zgodila nekaj pred 17. uro na glavni cesti Logatec–Godovič pri kraju Kalce, ko je 32-letnik zaradi neprilagojene hitrosti pri vožnji iz desnega v levi ovinek zapeljal na nasprotni vozni pas ravno v trenutku, ko mu je nasproti pravilno pripeljal 24-letnik v drugem avtomobilu. Voznik prvega vozila je umrl na kraju nesreče, 30-letna sopotnica v njegovem vozilu pa je bila v nesreči hudo telesno poškodovana. Voznik drugega vozila ter 21- in 24-letni sopotnik pa so bili lažje telesno poškodovani.
Zakaj pa nedolžni umrl? Sej je on zapeljal na nasprotni pas.
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Mal drugače sem razumel , drugače noben ne ve kaj se je dejansko zgodilo, pravijo tudi da sta oba sekala ovinek, kar je najverjetnejša varianta, se velikokrat peljem tam in vem kako ga sekajo, so pa velike hitrosti tam.
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Ni nesreča ampak samovžig avta. Ljudje kupite si gasilne aparate za v avto pa se ga naučite uporabljati. Sem imel ravno kamerco na odbijaču ter kot 2. mimoidoči prišel na kraj požara pa je bilo že prepozno. Ta na sliki je prišel nekaj pred mano ampak z 1kg pri takem požaru ni mogel veliko, pa še lase si je ožgal. Lastnik ravno telefonira gasilcem. No saj na koncu sem jim kot domačin mogu sm povedati kam morajo priti sploh gasit.

Slika

PS: Čez lučko sem imel selotejp in nisem vedel, da sem naredil fotko, če ne bi video. Ker potem sem šel usmerjati gasilce in sem se za to peljal mimo gorečega avta. :?
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Kakšen avto je to gorel ?
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Peugeot 807.

Slikano pa z uno kamero, ki so jo včeraj na meetu eni že videli. Hecno ampak dela boljše filmčke kot slike. Filmček pa še montiram. :lol:
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

bilo se je lepo danes malo peljati in preživeti a nekdo takšne sreče ni imel =/ R.i.p. ... previdno
http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-n ... ist-2.html
Uporabniški avatar
16v-Twingoo
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a 16v-Twingoo »

Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

Trčila zaradi aprilskega vremena? lol, kaj piše v zakonu? Hitrost in način vožnje mora prilagoditi svojim sposobnostim, lastnostim in stanju ceste ter preglednosti na njej, gostoti in drugim značilnostim prometa, vremenskim razmeram ter značilnostim vozila in tovora v njem ali na njem.
Najverjetneje ni vletel iz sonca v sodravico, ali pač?
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Odgovori