jst mam dva ali celo trigrega_88 napisal/-a:ne vem če pišem v pravo temo.. sam nism našu bolj primerne.. uglavnem zanima me kje bi kupu nov karter- oljno korito za clio 1.4 rt, 93 L. pa kolk je približna cena če kdo ve? hvala
Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Kako bi zgledalo, da vsak ko pregleda temo, odda tudi komentar? Js osebno mam raj nč pisanja, kot pa neko pametovanje. Drugo so konstruktivne kritike in pametni predlogi!andrej86 napisal/-a:je samo me vedno bolj mineva da bi še tu gor kaj objavljal, odziva tak niactivity napisal/-a:je kaj noviga tu?
Mnenje je dost da se enkrat izrazi. Tk da ti kr lepo rihti pa objavlji. Ko bo pa folk začel srat pa pametovat (kar je tuki pogosto) pol maš pa moj žegn da novosti obdržiš zase!
evo sestavljanje ph3 ventilarja
ker je treba šraufat zunaj sem danes komaj nadaljeval ker je lepo vreme,prej ni bilo časa pa še bolezen me je lovila nekaj.

več slik še pa pride kasneje.
treba še je lufte nastavit,stranske smerokaze zmontirat,meglenke priklopit v kabini sedež zmontirat avto sčistit,znotraj dokončat armaturko-par plastik še je za zmontirat samo. spredn podaljšek bom dal gor ampak nekaj čist diskretnega nič ekstremnega.pol še je treba cev za tankanje s tankom povezat pa talne cevi za dovod bencina na novot pritrdit pol pa bo fertik.

ker je treba šraufat zunaj sem danes komaj nadaljeval ker je lepo vreme,prej ni bilo časa pa še bolezen me je lovila nekaj.

več slik še pa pride kasneje.
treba še je lufte nastavit,stranske smerokaze zmontirat,meglenke priklopit v kabini sedež zmontirat avto sčistit,znotraj dokončat armaturko-par plastik še je za zmontirat samo. spredn podaljšek bom dal gor ampak nekaj čist diskretnega nič ekstremnega.pol še je treba cev za tankanje s tankom povezat pa talne cevi za dovod bencina na novot pritrdit pol pa bo fertik.
slikano nekaj minut nazaj 

spredaj še pride en podaljšek tam maks. 5cm

tu sem htel toplo vodo odkrit na novo
pa sem se komaj potem spomnil da rabim še en komplet šraufov če hočem distančnike gor namontirat

tak da to še morem zrihtat
če bi dal 16v napis bi me spet obmetali s paradajzom

evo @gashy slikano z drugega zornega kota sploh ne izpade tako slabo ta ror
pride pa še malo not zamaknjen brez skrbi 
jutri bom še zalepil gor tale spojler in tretjo zavorno luč

to je vse za danes
P.S. ror ostane če pa še koga felne matrajo pa se naj javi na PM bomo pobrali denar za Tomason tn1 16"

spredaj še pride en podaljšek tam maks. 5cm

tu sem htel toplo vodo odkrit na novo

tak da to še morem zrihtat
če bi dal 16v napis bi me spet obmetali s paradajzom

evo @gashy slikano z drugega zornega kota sploh ne izpade tako slabo ta ror
jutri bom še zalepil gor tale spojler in tretjo zavorno luč

to je vse za danes
P.S. ror ostane če pa še koga felne matrajo pa se naj javi na PM bomo pobrali denar za Tomason tn1 16"