Oblačenje volana v usnje?
Oblačenje volana v usnje?
Pozdravljeni
Ene par mesecev oz ze pol leta verjetno od tega sm na forumu bral da nekdo v šenčurju pri kranju al je blo v cerkljah oblaci volane v usnje. Zdej te teme ne najdem vec vem pa da je bla tut slika kako je enmu naredu v cliotu pomoje da je bil volan na krakih rumen na spodnjem kraku pa je tudi pisalo clio al rs ne vem tocn. Ce kdo najde to temo oz ve o cem govorim da bi mi povedu kdo je ta mojstr ki to dela?
Ene par mesecev oz ze pol leta verjetno od tega sm na forumu bral da nekdo v šenčurju pri kranju al je blo v cerkljah oblaci volane v usnje. Zdej te teme ne najdem vec vem pa da je bla tut slika kako je enmu naredu v cliotu pomoje da je bil volan na krakih rumen na spodnjem kraku pa je tudi pisalo clio al rs ne vem tocn. Ce kdo najde to temo oz ve o cem govorim da bi mi povedu kdo je ta mojstr ki to dela?
Re: Oblačenje volana v usnje?
V cerklaj je SNEDIC, ali pa v Šenčurju še nekdo, vm kako se reče točno, pa pri tavečjem krožnem v šenčurju tako na desni strani ko se pripelješ v šenčurmatey18 napisal/-a:Pozdravljeni
Upam da sm ti kej pomagal. Jutri ti lahko povem naslov ko se peljem mimo
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... mt=po&ps=0
Blizu št. 4 se nahaj un tapetnik.
Oz je to avtotapetništvo mihal kopač s.p. je možno ?
Blizu št. 4 se nahaj un tapetnik.
Oz je to avtotapetništvo mihal kopač s.p. je možno ?
http://www.atkopac.eu/slo.html
To je to. Sem že bil pri njem in naredi zares kvalitetno. Takrat sem dal za preoblačenje volana 50€.
To je to. Sem že bil pri njem in naredi zares kvalitetno. Takrat sem dal za preoblačenje volana 50€.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique