Laguna II - izklop sovozn. erbega

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Jaz sem se izrecno pozanimal kako je z vožnjo otročiča, v primeru uporabe "lupince" na prednjem sedežu (obrnjen je kontra smeri vožnje) in je dovoljeno, ob predpostavki, da je sovozniški erbeg izštekan, seveda! :wink:
Uporabniški avatar
Zmaj

Učeri sm na servisu poskušal kako bi se sovoniškga dal izklopit (tut sovoznikovo zaveso erbeg), pa je edina opcija, pri L.2002 expresjon, da se use komplet izklopi, pa potem una nagnusna rmena lučka cev cajt svet! :mad:
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

JožaGulikoža napisal/-a:Učeri sm na servisu poskušal kako bi se sovoniškga dal izklopit (tut sovoznikovo zaveso erbeg), pa je edina opcija, pri L.2002 expresjon, da se use komplet izklopi, pa potem una nagnusna rmena lučka cev cajt svet! :mad:
Pa ni rečeno da ne bi v primeru sile zadeva vseeno se sprožila...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

lucka sveti zmeraj ce je airbag izklopljen in to je tudi pravilno. me pa cudi, da niso zadevo drugace uredili. js sm kr vesel da mam knof, sm mel 5 mesecnega kopilota zraven sebe in je bil prav priden ;) lucko pac svet, kaj ces. ce te moti pa nalepko na stevc prlimas tist cas
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
Zmaj

Če obstaja bojazen, da se kljub vsemu bi kak erbeg odpru, je pol vrjetn najboljša opcija, izklop varovalke, ki z njimi upravlja, pol pa ni več niti teorije da se odpre, razn če je Francoz kej zajebu u elektronki! :oops: :lol:
bobo89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo89 »

JožaGulikoža napisal/-a: razn če je Francoz kej zajebu u elektronki! :oops: :lol:
:smt035 :smt035 :smt035 :smt035
Odgovori