Upam, da tokrat nas bo kej več..
Jaz in BAM88 sva nova.
Nevem kva je narobe z lokacijo, sem pred enim tednom spraševal,pa ni noben nč reku, willi če pač ne boš mogu pridt ne boš prišel, men pa čas ne odgovarja pa čeprov sm se ga sam zmislu,vse kaže da tako zgodaj ne bom mogel, pa zard tega ne bom kompliceru pa datuma prestavlu, ne bi reku da nas bi blo 5 takih.wily napisal/-a:jst sem za, datum štima. zdej sam lokacija pa to da se nardi za vsakega primerno ne pa da mamo ekateri pol 2ure vožnje domov pa take stroške z benzom da adijo res. sam dajem predlog da se naj oreng še 1x remisl glede lokacije...

Jaz sem tudi v dvomih glede tega datuma. Zato sem tudi prašal gor če se drži tale datum al, da prestavimo za en teden.Spidojc napisal/-a:Nevem kva je narobe z lokacijo, sem pred enim tednom spraševal,pa ni noben nč reku, willi če pač ne boš mogu pridt ne boš prišel, men pa čas ne odgovarja pa čeprov sm se ga sam zmislu,vse kaže da tako zgodaj ne bom mogel, pa zard tega ne bom kompliceru pa datuma prestavlu, ne bi reku da nas bi blo 5 takih.wily napisal/-a:jst sem za, datum štima. zdej sam lokacija pa to da se nardi za vsakega primerno ne pa da mamo ekateri pol 2ure vožnje domov pa take stroške z benzom da adijo res. sam dajem predlog da se naj oreng še 1x remisl glede lokacije...
Če bojo pa kakšne spremembe boste pa dobili obvestilo po facebooku, vsaj tisti ki ste se potrdil.
Še enkrat povem,vabljeni vsi dokaj "socijalizirani" in polnoletni lastniki ter ljubitelji.