lep pozdrav in se je zgodilo zamenjal megana 1.9 dci 2003 ;( in nabavil tvingota 1.2 16v ok ena banalna zadeva kaj ve gdo kak se brisalci dvignejo ker mi namreč še nekak ni uspelo.
Lp Jernej
Renault Clio 2011
Oprema Expression
1.5 dCi 75KM DPF al FAP (sej ne vem nora tehnika)
Ko ti avto laufa, prižgi brisalce in ko so v zgornjem položaju takrat ugasni avto...da ostanejo v zgornjem položaju....takrat pa se lahko zamenja....štela itd...
Ko ti avto laufa, prižgi brisalce in ko so v zgornjem položaju takrat ugasni avto...da ostanejo v zgornjem položaju....takrat pa se lahko zamenja....štela itd...
Shocked sem mislu, da folk to ve pa vidim da ne.... Cool
sem probo sem probo to prvo naret pa ne gre.
Renault Clio 2011
Oprema Expression
1.5 dCi 75KM DPF al FAP (sej ne vem nora tehnika)
seveda ne gre k je tako narejeno da jih ne morš dvignit ker imajo zaporo.
Kako ne gre, men pri laguni so isto skriti, da jih dvignem pa ugasnem avto ko so brisalci na vrhu tako se ne spustijo in jih lahko normalno dvignem, po moje ma tut twingo to
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate