Spojler za scenica
Spojler za scenica
Jest bi pa rad dobu zadnji spojler za scenica l97 pa nimam pojma kje ga lohk kupm.Na avto netu ni nč.Dejte me prosm mal usmert.
Re: Spojler za scenica
Poglej mal na tejle spretni strani: http://www.kuhartrade.com/ssimon napisal/-a:Jest bi pa rad dobu zadnji spojler za scenica l97 pa nimam pojma kje ga lohk kupm.Na avto netu ni nč.Dejte me prosm mal usmert.
Kaj pa fazer?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
imaš morda v mislih tegale?kripo napisal/-a:Za stare scenice se jih dobi malo morje na ebayu, za scenic II pa ne kupujte preko ebaya .. sem jih jaz kupil (ponudnikov je zelo malo oziroma samo eden iz kao (!) UK) .. pa sem mu jih poslal nazaj ..
Ne, en drug je bil .. Ki ima spoilerje za celega Scenica .. pa rdeč ali pa srebrno zelen Scenic je kot model ..
Pošilja iz Poljske ..
Sem kontaktiral tiste, ki so kupili pri njemu, pa so bili vsi zadovoljni. Na moj avto pa nikakor ni sedlo. Preveč lufta pri prednjem in zadnjem, stranska spoilerja sta bila pa prekratka .. mu vse vrnil in je vrnil denar ..
Bi še kupil od njega, če bi poslal prave dimenzije, vendar se ni več javljal ..
Pošilja iz Poljske ..
Sem kontaktiral tiste, ki so kupili pri njemu, pa so bili vsi zadovoljni. Na moj avto pa nikakor ni sedlo. Preveč lufta pri prednjem in zadnjem, stranska spoilerja sta bila pa prekratka .. mu vse vrnil in je vrnil denar ..
Bi še kupil od njega, če bi poslal prave dimenzije, vendar se ni več javljal ..