laguna teško vžge
laguna teško vžge
Kot že naslov pove,imam že en lep čas problem z vžigom in sicer,ko je motor hladen dalj časa mora obračat zaganjač,da avto vžge.Drugače avto zelo lepo gre.Gre se pa za 2,0 ide.L2003L.P.
laguna teško vžge
Svečke so nove vbrizg tudi ni pa za filter tudi dvomim,ker pol bi avto moral cukat če so svečke ali injektori,če pa bi bil filter bi v visokih vrtljajih moral dušit motor.Pa ni nič od tega.Motor dela kot urica.Računalnik na servisu pa ni nič pokazal(če sploh vejo znjim delat ,seveda?)
Re: laguna teško vžge
Mislim da si sam ugotovil, da ne znajo z računalnikom delat...zizek napisal/-a:Svečke so nove vbrizg tudi ni pa za filter tudi dvomim,ker pol bi avto moral cukat če so svečke ali injektori,če pa bi bil filter bi v visokih vrtljajih moral dušit motor.Pa ni nič od tega.Motor dela kot urica.Računalnik na servisu pa ni nič pokazal(če sploh vejo znjim delat ,seveda?)
O IDE motorjih je bilo že tudi nekaj napisano in niso ravno neke cvetke...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
laguna teško vžge
Ja nehče je moral začeti delat motorje z direktnim vbrizgom.Japonci so začeli v evropi pa pač reno(če ne gledamo malo bolj nazaj v zgodovino)Drugače pa sem zadovoljen čeprav sem veliko tuhtal pred nakupom.Bom že našel sam napako,(če slučajno nebo noben vedel na forumu)ne bo prvič.L.P:
Pozdravljeni
Posvetite pozornost senzorju temperature motorja, s testerjem se ga da lepo izmeriti - vendar se je že ugotovilo koliko znanja je okoli tega.
Lep pozdrav
Posvetite pozornost senzorju temperature motorja, s testerjem se ga da lepo izmeriti - vendar se je že ugotovilo koliko znanja je okoli tega.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
laguna
Ja,to pa je možno.Bom šel kam drugam na računalnik preverit.Hvala.L.P.Fan napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav
laguna teško vžge
Zamenjal sem temperaturno tipalo in isto s....e.Ma še gdo kako idejo,kaj bi blo lahko narobe? 
Kaj pa v prostem teku dela normalno pri hladnem motorju? Kaj pa pri segretem? Kaj pa loputa?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
renault vžig
Zelo lepo dela.Samo ko je čisto hladen motor dalj časa rabi da vžge motor.Na forumu avtomobilizem sem dobil par namigov in vse to sem napravil in izgleda ,da bo sedaj vredu.Vendar zvečer ko se avto popolnoma ohladi bom100% vedel,pa bom pol poročal.L.P.schik napisal/-a:Kaj pa v prostem teku dela normalno pri hladnem motorju? Kaj pa pri segretem? Kaj pa loputa?
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Kje ma pa bencinar grelne svečke?gagi´d hype napisal/-a:Hm pri puncinem cliotu je so bile krive grelne svečke, ampak to je blo pri -10, ne pa zdjTko da to po moje ni.
Pol povej kaj si zrihtal.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
laguna teško vžge
Zdi se mi ,da bo sedaj vredu.Avto normalno vžge čeprav ne tako kot clio.L.P.
laguna teško vžge
Spet se javljam z isto težavo.Zdaj mi že gre malo na živce vse skupaj.Topel tako lepo vžge mrzel pa katastrofa,Pozabil sem omenit,da se mi je lani pokvaril(zdaj če je to sloh to) čitalec kartice.Ker ko prižigam moram stikalo držati ne pa samo stisnit kot je bilo prvotno.In zdaj vprašujem ,če je lahko to tudi vzrok.Ja, pa če gdo ma za prodat ta čitalec kartice.L.P.