Naši poklici
No jaz sem pa končal splošno gimnazijo v Črnomlju, pol sm se vpisal izredno na višjo strojno v Novem mestu. Od začetka sem bil dokaj priden, zadnje cajte malo stagnira.
Trenutno delam kot tehnolog v Revozu na enem delu linije montaže.
Kot ste pa že v podpisu videli se pa tudi ukvarjam z vulkanizerstvom. Trenutno še d.n.č. (delam na črno) kasneje pa nameravam odpret popoldansko obrt. Tk da če kdo rabi kake vulkanizerske storitve se priporočam (gume, feltne,...). Opravljam pa tudi hitre servise. Če pa kdo rabi potrošni material za servise in avtodele me lahko kontaktira.
Trenutno delam kot tehnolog v Revozu na enem delu linije montaže.
Kot ste pa že v podpisu videli se pa tudi ukvarjam z vulkanizerstvom. Trenutno še d.n.č. (delam na črno) kasneje pa nameravam odpret popoldansko obrt. Tk da če kdo rabi kake vulkanizerske storitve se priporočam (gume, feltne,...). Opravljam pa tudi hitre servise. Če pa kdo rabi potrošni material za servise in avtodele me lahko kontaktira.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Končal FERI dipl. ing. telekomunikacij. Delu neki cajta preko napotnic v cinkarni Celje, pa v Železarni Štore, bil laborant na FERI-ju v MB (laboratorij za optiko in akustiko
). Zaj pa že 5 let delam na T-2(mal reklame). Prvo leto pa pol kot monter na terenu ( predvsem za optično omrežje) v Kranju, Ljubljani in Kopru, preostanek časa cca 3 leta pa delam v nadzoru celotnega omrežja in radijskem delu T-2 UMTS.
Štrom for wife, UPS for life.
Kakor velika večina sem tudi jaz elektrotehnik elektronik, manjkajo mi še 4 izpiti in diploma do diplomiranega inženirja telekomunikacij (že 4 leta). Že leto pa pol sem redno zaposlen v privat firmi KOTAR d.o.o. kjer imamo trgovino, računalniški servis in reševanje podatkov. Jaz delam na servisu in rešujem podatke z usb ključev.
Jaz sem pri koncu študija na FE UNI v LJ, po domače elektrotehniki. Delam v podjetju, ki ima zastopstvo za vse vrste industrijskih filtrov in filtrov za domačo uporabo (bolj zanimivi so filtri za vodo ter odstranjevanje vodnega kamna, zrak, ličarske kabine, barve in lake, pijače). Se pravi, če rabite filter za kakršno koli aplikacijo, sedaj veste na koga se obrnit. Aja, pa predno dobim kak PM če prodajam športne filtre za avto, je odgovor ne.
Hobi je vedno bila mehanika in vse povezano s tem. Če rabite kak nasvet pri friziranju svojega mlinčka ali pa kako pomoč pri servisu/tunanju sem vam na voljo (mam zdej delavnico tko da se lahko kej naredi).
@Symon: Če delaš v razvoju pri Heliosu (una rdeča bajta), potem že sodelujeva.
@dKrevs: Ti si doma v Trzinu in študiraš na FE pa še vedno ne vem kdo si. Bi se skoraj da mogla že kdaj srečat.
Hobi je vedno bila mehanika in vse povezano s tem. Če rabite kak nasvet pri friziranju svojega mlinčka ali pa kako pomoč pri servisu/tunanju sem vam na voljo (mam zdej delavnico tko da se lahko kej naredi).
@Symon: Če delaš v razvoju pri Heliosu (una rdeča bajta), potem že sodelujeva.
@dKrevs: Ti si doma v Trzinu in študiraš na FE pa še vedno ne vem kdo si. Bi se skoraj da mogla že kdaj srečat.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."