Pozdravljeni, kupil sem megana l 2008 in me zanima kako do keyless go? Ali je to preprosto predrago da bi razmišljal o tem? Ima pa nek znakec na kljuki kar verjetno pomeni da inštalacijo ima ?
Kako naprej, če lahko kdo prosim pomaga, lp.
Keyless GO!
Verjetno imaš klasično kartico; se pravi odklepanje in zaklepanje preko tipk na sami kartici in zagon vozila po vstavitvi kartice v "čitalec"...?? Da bi to preuredil v prostoročno, bi bilo potrebno menjati kljuke na vratih (drugačne s tipkami za zaklepanje), pa verjetno tudi samo kartico, pa še nastavitve računalnika....prostoročno imajo bolje opremljeni modeli serijsko, osnovni modeli pa za doplačilo...Vratna kljuka pri tebi je verjetno brez tipke, ima pa blendo na vdolbini na vratih, kjer je senzor, ki zazna prijem za vratno kljuko - ta del je pri vseh enak.
Če bi bil jaz osebno na tvojem mestu, bi to misel opustil in raje kupil avto s tako opremo...pa še vprašanje se pojavi, kdo bi ti to vse zložil skupaj, da bi funkcioniralo...Renault servis, lokalni električar ??
Dopolnitev: Gledal sem druga tvoja sporočila...Pa ti ja imaš kao izvedenko Dynamique plus - a nima ta serijsko prostoročno kartico ??....kaj te zdaj muči, a ti to ne dela ali kaj ??
Če bi bil jaz osebno na tvojem mestu, bi to misel opustil in raje kupil avto s tako opremo...pa še vprašanje se pojavi, kdo bi ti to vse zložil skupaj, da bi funkcioniralo...Renault servis, lokalni električar ??
Dopolnitev: Gledal sem druga tvoja sporočila...Pa ti ja imaš kao izvedenko Dynamique plus - a nima ta serijsko prostoročno kartico ??....kaj te zdaj muči, a ti to ne dela ali kaj ??