MEGANE RS III

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

U, lep je, edin feltne mi zgledajo preveč stajliš za tako mrcino.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Zlo lep samo Cup pa nebo :wink: :lol: :lol:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

lep,bela barva mu ful paše! samo men tele feltne nikakor ne potegnejo...
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
rok46

clio open napisal/-a:
rok46 napisal/-a:
clio open napisal/-a:No, bom kr povedu. Pljuvat je najlažje. Koliko vas je zainteresiranih za nakup megana RS in niste zadovoljni z opremo oz. kombinacijo le-te? Trenutno imate neverjetno priložnost dobiti odgovore na svoja vprašanja (zakaj je kaj tako kot je) in pa tudi alternativo, s katero bi lahko izpolnili svoje želje. Da ne bomo smetili, mi prosim pošljite privatno sporočilo.
ne razumem kaj hočeš povedat?

Alonso, se pravi da od zdej naprej bodo ledice serijska oprema? tisti spisek je za tvojega naročenega megana?
Imate možnost dobit informacije od "ustvarjalcev" paketov opreme za naš trg (in jim dat nek feedback); poleg tega, bi bilo poskrbljeno za morebitne kupce - če hočete nekaj v svojem RS česar na našem trgu ni. Še predno bi se pa to šli, me zanima, koliko vas je takih, ki nameravate kupiti novega RS-a? Imate možnost postavit vprašanja in dobit direktne odgovore (brez natolcevanja in domnevanja).

Naprej pa prosim preko zasebnih sporočil.
da še jst povem svoje...fajn bi blo če bi bla možnost naročit cup podvozje brez recarotov, ker ne ustrezajo vsakomur in tud cca 900 evrov ceneje bi blo ziher.
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

Kaj komplicirate zaradi opreme in vsega. Če že tako želite LED-ice in kup opreme, katero ni možno naročit, pač naročiš avto prek tujega trgovca v Nemčiji ali kje drugje... :wink: Kot, da bi prvič kupovali avto ali pač? :roll:
Slika
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

MihaR, si verjetno prejšnjo stran oz. dve preskoču?
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

živel balkan :smt029
važno da so dacie in storie, več pa janezi ne rabimo :D
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Tale RS me res ne gane. Zdaj moram samo še dobit enga testnega za kakšen dan. Vizuelno mi je avto še vedno preveč pocukran, diskreten za moje pojme in premalo RS (Ford je s focusom to opravil odlično). Za opremo pa itak nimam komentarja, ker določena šara načeloma v tak avto ne sodi. Me pa moti ta "slovenceljski" "marketing" z dodatno opremo, ki še zdaleč ne upraviči svoje cene. Upam, da bo prodaja tega modela slaba in da bodo pri Renaultu ugotovili, da je taprava kombinacija za RS-e več športnosti in manj udobja. To itak pričakujem z modeli kasnejših letnikov. Sam na dolgi rok ciljam na nekaj takšnega kot je R26-R (želja), vendar bo potrebno počakati na nov model megana.
Uporabniški avatar
benfr1

Odgovor Napisal/-a benfr1 »

clio open napisal/-a:Megane Gordini R.S. v Sloveniji ne bo na voljo (kot tudi clio Gordini R.S.). Prav tako na našem trgu ne bo na voljo 275 KM različica.
to pomeni, da bo različica z 275KM dejansko obstajala? Sem mislil, da so to le govorice....
Uporabniški avatar
rok46

Pancho napisal/-a:Tale RS me res ne gane. Zdaj moram samo še dobit enga testnega za kakšen dan. Vizuelno mi je avto še vedno preveč pocukran, diskreten za moje pojme in premalo RS (Ford je s focusom to opravil odlično). Za opremo pa itak nimam komentarja, ker določena šara načeloma v tak avto ne sodi. Me pa moti ta "slovenceljski" "marketing" z dodatno opremo, ki še zdaleč ne upraviči svoje cene. Upam, da bo prodaja tega modela slaba in da bodo pri Renaultu ugotovili, da je taprava kombinacija za RS-e več športnosti in manj udobja. To itak pričakujem z modeli kasnejših letnikov. Sam na dolgi rok ciljam na nekaj takšnega kot je R26-R (želja), vendar bo potrebno počakati na nov model megana.
zakaj bi moral delat avto z manj udobja? glih v tem je fora da z odličnim podvozjem in ostalimi pripomočki, je moč uporabljat RS-a kot daily car, v tem je glih čar! R26-R je pa praktično samo track day car, ker z njim ne moreš nič, razen če si sam in ne rabiš prevoza za nobenga kukr samo zase. se pa strinjam da je focus RS dosti bolj agresiven in lepši na pogled tud zame, samo kar se tiče uporabnosti je pa megan super zadeva!
Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

Pride pride 275 KM različica...brez skrbi :wink:
Slika
RenaultSport all the way!!!
Uporabniški avatar
benfr1

Odgovor Napisal/-a benfr1 »

Megane RS je najboljši v razredu. Pravijo da je boljši celo od dolgo hvaljenega focusa RS...
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... ivals.html
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Na hitro sem preletel komentarje spodaj, hjoj ka folk piše.. :lol: :lol:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Danes je bila predstavitev RSa v Cityparku v Lj. Kar lušten avtoček, položaj za volanom je super, edino nazaj se pa res bolj kot ne nič ne vidi.
Slika
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

Zadnjič spremenil dr__de, dne 03 Jan 2012, 02:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori