Sosedje moje bivše službe, sem jih dostkrat vidu k ostanke tepihov stran mečejo in bi se dalo dobit tud kose recmo 20x40cm, če kdo rabi kej tazga manjšega
jure napisal/-a:zapelji se v izolo kjer je perauto v jagodjih pa ti naredijo tepihe po zelji
kje pa je to tocno? A so dragi? Jim bom nesel tele slike kot so uni od williamsa (link dal zgoraj) sam namesto williamsa bi rekel, da napišejo Clio 16V
5 GTT napisal/-a:Markolino uno iz eBaya je absolutno predrago če vprašaš mene..
lahko pa, da je dobra kvaliteta? Si pogledal slike dol do konca? Zgledajo ful fensi res pa, da so 80e tam nekje.
Ma pogledal sem, ne zdijo se mi nič posebnega.. Rob je šivan kot pri vsakem drugemu.. Ne vidiš pa kaj je spodaj. Lahko sploh ni plastike in pol čim z mokrimi šulni greš noter gre voda skoz in skoz v tapecerijo.. Pol pa spet odvisno kaka plastika je.. Ene kmalu popokajo, ene so gladke, ene hrapave da ne drsi.. Težko je to reč in vedet iz slik. Sam za to ceno morejo bit tepihi že res vrhunski! Ne vem, če bi to blo do 30€ bi jih naroču pa kakšni so so. Za tako ceno pa se bi vseeno raj prepričal in ga držal v roki preden bi ga kupu
Pa če vprašaš mene bi s modrim robom(pomožnosti temno modrim)brez napisov williams bli kr v redu Če bi bil ta williams kje v kotu malo na manjše bi še šlo, tako mi zgleda pa malo šalabajzersko
Moje mnenje seveda
Deli R5/GT turbo- 041687548
Duli napisal/-a:original napisa clio 16v ph2 pa ne boš najdu, ker ne obstaja. drugač pa JO-PO ni mislu nč slabga glede avta, na njem je blo menano tut tisto, kar ni blo glih nujno, da bi blo. tku da je biu tkt avto u piko poštiman, pa zgleda da je več al manj še zdej.
Se še 1x opravičujem ker sem žalu vse po spisku!!!
Vidm da se je u tem klubu tud TADEJ spustu na nivo PACHOTA!
Duli napisal/-a:original napisa clio 16v ph2 pa ne boš najdu, ker ne obstaja. drugač pa JO-PO ni mislu nč slabga glede avta, na njem je blo menano tut tisto, kar ni blo glih nujno, da bi blo. tku da je biu tkt avto u piko poštiman, pa zgleda da je več al manj še zdej.
Se še 1x opravičujem ker sem žalu vse po spisku!!!
Vidm da se je u tem klubu tud TADEJ spustu na nivo PACHOTA!
Hvala!
Kaj pa ti spet grizeš?
Marklino mi je poslal PM naj popucam NJEGOVO temo. In sem jo Pritožbe sprejemam na PM