No jest sem po novem(2leti) trgovec delam v trgovini barve laki v Kamniku prej pa 7let šofer kamijona.
Naši poklici
Naši poklici
Jest sem pa mal firbčen pa me zanima kaj počnete za preživetje(poklic)pa mogoče nam bo še prav prišlo če bo kdo kej rabu,če ste za.
No jest sem po novem(2leti) trgovec delam v trgovini barve laki v Kamniku prej pa 7let šofer kamijona.
Re: Naši poklici
Potem pa bolje zate, da prodajaš od Heliosa proizvode kjer delam jaz že 4 leta.ssimon napisal/-a:No jest sem po novem(2leti) trgovec delam v trgovini barve laki v Kamniku prej pa 7let šofer kamijona.
Prej sem dobro leto in pol delal kot ofr (obični fizični radnik) nedaleč stran v eni firmi.
Aja sem pa lesarski tehnik.
Re: Naši poklici
Tud helios prodajam,itak je pa zdej vse helios,sej veš kaj mislmSymon napisal/-a: Potem pa bolje zate, da prodajaš od Heliosa proizvode kjer delam jaz že 4 leta.
jst sem po poklicu administrator(poslovni tajnik) drgač ne delam nikjer trenutno, delal sem še lani kot fizični delavec, ampak umes naredil npk za varnostnika pa mi je bilo dolgcajt pol sem šel delat C+E izpit za kamijon in trenutno čakam lepo vreme, ker začnem delat v podjetju kjer delajo asfalt...
drgač pa malce prodajem rezervne dele za avte, ter razkosam kot kake cliote16v ali kako gt turbo

drgač pa malce prodajem rezervne dele za avte, ter razkosam kot kake cliote16v ali kako gt turbo
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- matejpurgar19
No jz sm pa bl iz avtomobilske stroke. Sem avtomehanik Neki časa sem bil pri reylistu MPIPeljhan nato plus dve leti za strojnega tehnika. Delu v Kolektor Idrija1 leto na rezkalni stroj CNC. Trenutno pa na faksu višja šola za strojništvo v ŠKofji loki. prek študenta pa še zmer na kolektorju. Tko da če kdo rabi kaj za rezkat se da zment za kake manše dele. Za kaj popravit oz. naredit.
Me pa šme zmer vleče v avtomobile tko da končam šolo nekaj v tej smeri.
Me pa šme zmer vleče v avtomobile tko da končam šolo nekaj v tej smeri.
Zadnjič spremenil matejpurgar19, dne 24 Feb 2010, 22:45, skupaj popravljeno 2 krat.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Jzt sm pa trenutno študent gradbeništva, usput delam kot receptor na fakulteti za matematiko in fiziko, pa za povrh občasno še v kafiču.
Končano mam pa tehniško gimnazijo na Srednji šoli za elektrotehniko in računalništvo v Ljubljani (Vegovo na kratko
)
Končano mam pa tehniško gimnazijo na Srednji šoli za elektrotehniko in računalništvo v Ljubljani (Vegovo na kratko

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
R19, kako si ti lahko to vse, če se pa spomnem nekaj časa nazaj da si napisal da si brez ene noge? upam da sem prav napisal, pa sorry za OFF.
Toraj, trenutna izobrazba mi je lesarski tehnik (mater nas je lesarjev
), študiram pa lesarstvo na BF v Lj.
Drugače pa hmm, avtoakustika, beljenje, polaganje vseh vrst podov, ploščic... Kar mi pride pod roke. Pa strežem v lokalu.
Toraj, trenutna izobrazba mi je lesarski tehnik (mater nas je lesarjev
Drugače pa hmm, avtoakustika, beljenje, polaganje vseh vrst podov, ploščic... Kar mi pride pod roke. Pa strežem v lokalu.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večelektrotehnik elektronik, pol se mi pa ni dal študirat pa sem pustu računalniško ker sem dobil šiht tu kjer sem že 8 let, četrto leto zaposlen kot programer jave in sql-a.
Hobijev je oz. popoldanskega dela pa od poliestranja odbijačev, izdelave ozvočenj doma, fotografija,... pa do tega kar recimo da najbolje obvladam, montaža in izdelava avtoakustičnih projektov. Cajta za punce preganjat se tud najde
Hobijev je oz. popoldanskega dela pa od poliestranja odbijačev, izdelave ozvočenj doma, fotografija,... pa do tega kar recimo da najbolje obvladam, montaža in izdelava avtoakustičnih projektov. Cajta za punce preganjat se tud najde

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99