Pomoč!!
Pomoč!!
Čer Hm imam uprašanje nevem če lih sm spada imam namreč problem kupu sm platišča 18col za Laguno II in so platišća brez TuV Certifikata vse sm preiskau pa nism nikjer dobu Tuv zdj bi pa uprašu ma mogoče gdo v bližini koroške Laguno II pa da ima na auto platišča 18col dbi mi jih posodu da grem homologirat zadevo.Če ima gdo nj mi javi tukile ali pa na Privat.Nebo Zastonj! Lp 
Re: ..
kdaj sem jst tebe kontaktiro? če bi jst kirga za laguno kontaktiro za tuv papirje bi se 100% spomnil, tako je pa sam en mene vprašal za papirje za 18coll tomason platišča za scenica! prosim, da mi pošleš na pm, kaj sem jst tebe kontaktiral, če pa tule neki lari fari bluziš, pa da jst pol neki naredim pa mi pol reče da nebo mel, pa se jst ne grem.... če rabiš mi vse podatke pošli od platišč na pm. to je ET, J, kake številke, firma platišč, pač vse kar piše na njim. pa bom videl kaj lahko naredim!Dogiy napisal/-a:No do tja pa še nism šou pogledat bom moru res it jaHmm Wily me je kontaktiru že sam nekak mi nedeluje resn dbi kej rihtu bl prazne besede Pomoje
"ne vem zakaj to nebi šlo, ok štekam da je manjši obseg, sam v kartonu mam tut dimenzije za 15 col feltne (185/195/205/55/60/65/15) "
to da maš 15 col gume homologirane, nima veze s tem.
"Če grem pa po nove feltne pa kupim take gume gor pol bo pa šlo, to je mal smešn."
tut to ne bo šlo
"drgač niso na avtu original feltne, zdej mam RIAL gor sam bi rad dal nižji profil"
profila gume ne morš kr po lastni volji spreminjat, pr kšnih avtih npr. greš lahko iz 195/55/15 na 195/50/15, to kar ti hočeš, je pa preveliko odstopanje, okol 6,5%, dovoljen nej bi blo pa nekje znotraj 2%.
Lp
to da maš 15 col gume homologirane, nima veze s tem.
"Če grem pa po nove feltne pa kupim take gume gor pol bo pa šlo, to je mal smešn."
tut to ne bo šlo
"drgač niso na avtu original feltne, zdej mam RIAL gor sam bi rad dal nižji profil"
profila gume ne morš kr po lastni volji spreminjat, pr kšnih avtih npr. greš lahko iz 195/55/15 na 195/50/15, to kar ti hočeš, je pa preveliko odstopanje, okol 6,5%, dovoljen nej bi blo pa nekje znotraj 2%.
Lp
Ja, ker ti lahko spreminjaš colažo, obsega pa lahko samo 2%.yaxo11 napisal/-a:škoda pol, bomo pa 17 gor nataknl
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Ne vem če velja... Na prejšnjem avtu sem imel 205/55*16 in 205/55*17, kar je 4% razlike...schik napisal/-a:Ja, ker ti lahko spreminjaš colažo, obsega pa lahko samo 2%.yaxo11 napisal/-a:škoda pol, bomo pa 17 gor nataknl
Katero dimenzijo pa vzamejo za referenčno; sedaj imam vpisani dimenziji 205/60*16 in 205/55*17. Na avtu imam 17ke, ampak ta dimenzija je redka in še draga povrhu, 225/45*17 pa poceni in velika izbira... Razlika v obsegu je 2,8% glede na 16 in 3,5% glede na original 17?
Kako bi to lahko spravil v kartonček?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.