Clio I 1.8 16V, l.'93 - I love my car. Avto šel papa.
A Se bomo dajali kdo ma kej večbam88 napisal/-a:js mam pa sibedah pa strom ogledala ti pa nee
drgac pa rocke za odpiranje vrat se mi zelo dopadejo.
Ročke so pa od Cliota 2 RS Une srebrne. So pa kot nove..
Evo teli tepihi so mi padli v uči. Kaj menite ?
http://cgi.ebay.fr/Renault-Clio-WILLIAM ... 45f072a5d2
Alan: Kako se že pride do tega marinca ?
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Greš čez škofije pa po stari proti trstu, pasaš tunel, aquilo, pol pr renoju(ki verjetno veš kje je) ne greš v ovink levo proti trstu ampak samo ravno.. Tam maš pol desno za na AC, ti pa greš naprej ravno do glavne ceste. Tam greš desno in pol voziš sam ravno proti dolini dokler ne prideš do njega z desne strani pred enim krožnim križiščem. Ga vidiš, ni majhen
Sam pazi če greš tja, ker majo tam preveč lepih stvari za v avto.. Da te ne bo kaj premamlo pa namesto tepihov prnesu kšn volan al kej podobnega s sabo

Sam pazi če greš tja, ker majo tam preveč lepih stvari za v avto.. Da te ne bo kaj premamlo pa namesto tepihov prnesu kšn volan al kej podobnega s sabo
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548
Hehe5 GTT napisal/-a:Greš čez škofije pa po stari proti trstu, pasaš tunel, aquilo, pol pr renoju(ki verjetno veš kje je) ne greš v ovink levo proti trstu ampak samo ravno.. Tam maš pol desno za na AC, ti pa greš naprej ravno do glavne ceste. Tam greš desno in pol voziš sam ravno proti dolini dokler ne prideš do njega z desne strani pred enim krožnim križiščem. Ga vidiš, ni majhen![]()
Sam pazi če greš tja, ker majo tam preveč lepih stvari za v avto.. Da te ne bo kaj premamlo pa namesto tepihov prnesu kšn volan al kej podobnega s sabo![]()
Bom probal te dni kej zalutat dol hvala zaenkrat
clio
Če bi sam meu dost denarja v študentskih letih bi bi sigurno želel tega avtočka - nism še vidu lepšega cliota! Barva itak rastura, pa modri števci in tut felne se mi zdijo zelo lepe ampak to je stvar okusa, saj so jih skoraj vsi drugi skritizirali
Od mene čista desetka za avto! Pa prijetno vožnjo še naprej.
Lp
Lp
Re: clio
Hvalalaguna484 napisal/-a:Če bi sam meu dost denarja v študentskih letih bi bi sigurno želel tega avtočka - nism še vidu lepšega cliota! Barva itak rastura, pa modri števci in tut felne se mi zdijo zelo lepe ampak to je stvar okusa, saj so jih skoraj vsi drugi skritiziraliOd mene čista desetka za avto! Pa prijetno vožnjo še naprej.
Lp
Kaj pa tale?Markolino napisal/-a:A Se bomo dajali kdo ma kej večbam88 napisal/-a:js mam pa sibedah pa strom ogledala ti pa nee
drgac pa rocke za odpiranje vrat se mi zelo dopadejo.nee dej.. Vem lep je šibedah, nebi se ga branil, a kaj kot vse nemoreš met
Ogledala, sem že razmišljal dat elektronska, sam kaj, ki sem ugotovil, da to funkcijo sploh ne uporabljam. Avto pa vozim samo jaz. Enkrat nastavil in nebom tikal.
Ročke so pa od Cliota 2 RS Une srebrne. So pa kot nove..
Evo teli tepihi so mi padli v uči. Kaj menite ?
http://cgi.ebay.fr/Renault-Clio-WILLIAM ... 45f072a5d2
Alan: Kako se že pride do tega marinca ?
http://cgi.ebay.fr/Renault-Clio-WILLIAM ... 979wt_1165