Še en RS na forumu, sedaj jih je res že veliko na forumu .
Lep RS drugač. Imaš spredaj slučajno spoiler od megana 1 ph2, ker tudi jaz razmišljam da bi kupil ta spoiler?
Ne navadna mehka guma v obliki črke U katerega sem razrezal v obliko črke L in privijačil.Sicer pa okrog predelave da napišem,volan sem povlekel ven cirka 5cm,menjalna ročica dvignjena in zmanjšan hod,sedež predelan v dosti bolj školkastega in dodatno znižan ,difuzor od rs III-ke,spredaj na amortizerih povrtane luknje da lahko nastavljam nagib,zadaj stršani in skrajšan hod amortizera,brez srednjega lonca in katalizatorja,zadnja amortizera povezana z šipko,sprednja blatnika povlečena navzven od spredaj in zadaj pa mogoče še kaj.
Difuzor je hud Zic tud uredu zgleda, sam k je mal zvito usnje. Pohvale, res lep avto ko bojo pa letne gume gor pa hitr slikce nalept a to je 182 KM? kako maš izpuhe narejene?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Orginalne lukje od RS III so ostale,sem pa napravil v isti liniji kot jo ma 182 -ka še dve luknji za ispuh in v isti ravnini vrezal da ne štrlita ven,kot sedaj tej novi rsIII.Jutri bom dal gor slike od blizu.Hvala za pohvale in komentare.