Clio I 1.8 16V, l.'93 - I love my car. Avto šel papa.
Ne nimam tele nalepke. Clio Slo open ima tudi ločeno šprico od brisalca. In mislim da tud letniki 94 so imel tako havboclio open napisal/-a:Havba je ph1 ker ima šprico ločeno od brisalca (poglej na opnu). Kabelček iz poda na sedež gre zaradi zategovalnika varnostnih pasov (če se prav spomnim) kar je pridobitev ph2. Na spodnjem delu B stebrička je taka nalepkana ph1 ventilarjih je, za ph2 pa nism zihr. Kaj ti pa piše na šipah? V kotu, k je napis - kera cifra je spodi?
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
ma kaj se tolko mantrate s temi fazami
al ph1 al ph2 naj bo kar je. verjetno je nekaj enega nekaj drugega itak se ve s takimi avti kako se je pri nas popravljalo pr vaških mehanikih
verjetno je sestavlčjen iz najmanj dveh ali več teh cliotov
važno je, da je dokaj v redu, da ni preveč gnil in da ne gre postrani
če bo pa lastnik zagret bo pa že tu pa tam ga mal porihtal pa kej zamenjal počasi tako da bo še lepši
Markolino prav lepega mešančka imaš
al ph1 al ph2 naj bo kar je. verjetno je nekaj enega nekaj drugega itak se ve s takimi avti kako se je pri nas popravljalo pr vaških mehanikih
verjetno je sestavlčjen iz najmanj dveh ali več teh cliotov
važno je, da je dokaj v redu, da ni preveč gnil in da ne gre postrani
če bo pa lastnik zagret bo pa že tu pa tam ga mal porihtal pa kej zamenjal počasi tako da bo še lepši
Markolino prav lepega mešančka imaš
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548
@Enej: Ni problema se bomo zmenli še za kako furco, če boš priden in nosu prtljago namest mene 
Ti si izmed redkih, ki me razume
ja ma res se obremenjujemo z temi fazami... Enej brez skrbi. Pri meni mrzu motor negre cez 2000 rpm. Dokler ni olje na 70 stopinj, ko pa pride na 70 stopinj, menjavam pri 2500 do max 2800 rpm. Ko pa je olje segreto na 110, 120. Takrat pa ga malcek spiham, je pa res da nikol ga ne spravim do blokade. Max 6000 rpm. Ker sem tak tip.

Ti si izmed redkih, ki me razume
ja ma res se obremenjujemo z temi fazami... Enej brez skrbi. Pri meni mrzu motor negre cez 2000 rpm. Dokler ni olje na 70 stopinj, ko pa pride na 70 stopinj, menjavam pri 2500 do max 2800 rpm. Ko pa je olje segreto na 110, 120. Takrat pa ga malcek spiham, je pa res da nikol ga ne spravim do blokade. Max 6000 rpm. Ker sem tak tip.
Zadnjič spremenil Markolino, dne 21 Feb 2010, 01:44, skupaj popravljeno 1 krat.
tut če ga boš usak dan tiščou segretga do blokade, mu ne bo nič. nalepko na stebričku majo samo 91 in 92 letnik 16vji, ponazarja pa vzorec sedežev in notranjosti. tvoj je ph1,5, to so vmesni med fazo 1 in 2, takšnega sem imel tut jaz (oz ga še imam). ima drugačno benz pumpo, nima te nalepke na stebričku, drugačen vzorec na sedežih, ima 16v znakec na blatnikih ob žmigavčku, ima že novejši napis clio in renault na zadnji havbi, pa staro lajšto in luči od ph1. tku da ni s tvojim nič narobe, zaenkrat je use uredu na njem, edin sprednja lajšta med lučmi je bla menjana, samo to so pa pri večini, ker so le te od ph2 lepše. tku da se nimaš kej sekerat, samu feltne zamenjej čimprej.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Lep clio, ko sem sam kupoval pred 3 leti zadevo je bil tale najdražji in najlepši na tržišču in sem ga šel pogledat (nisem ga vzel ker je imel vseeno previsoko ceno). Takrat ga je še mel "starejši gospod" kot praviš, ki je delal v revozu zato je zadevo malo predelal z novejšimi deli. Tepih znotraj kabine + prtljažnik od williamsa (nov), prestavna bunka, kljuke v vratih, pasovi novi sive barve, vse od novejše faze (novo).. karoserija brez pike rje, brez vsakršnih napak, ravno tako notranjost. Sem ga tudi peljal in se spomnim da je škrtalo vsakič ko si dal v rikverc - če tega ne dela več potem so porihtali zadevo
drugače vse ok. Je pa bil na original vetrnicah.
skratka če je bil čuvan v teh parih letih z novim lastnikom potem zna bit dober nakup
Pa srečno na cesti!
lp xi
skratka če je bil čuvan v teh parih letih z novim lastnikom potem zna bit dober nakup
Pa srečno na cesti!
lp xi
ne hiti počasi....
kar se tiče rikverca pa takole, do sedaj nisem vozil cliota ki nebi mal zaškrtu ko daš v vzvratno prestavo. Vozil sem pa jih kr nekaj. Ta problem rešiš tako. Preden daš v rikverc pomakneš ročico v prvo prestavo nato pa v rikverc in pol dela vse glatkoXiWang napisal/-a:Lep clio, ko sem sam kupoval pred 3 leti zadevo je bil tale najdražji in najlepši na tržišču in sem ga šel pogledat (nisem ga vzel ker je imel vseeno previsoko ceno). Takrat ga je še mel "starejši gospod" kot praviš, ki je delal v revozu zato je zadevo malo predelal z novejšimi deli. Tepih znotraj kabine + prtljažnik od williamsa (nov), prestavna bunka, kljuke v vratih, pasovi novi sive barve, vse od novejše faze (novo).. karoserija brez pike rje, brez vsakršnih napak, ravno tako notranjost. Sem ga tudi peljal in se spomnim da je škrtalo vsakič ko si dal v rikverc - če tega ne dela več potem so porihtali zadevodrugače vse ok. Je pa bil na original vetrnicah.
Pa srečno na cesti!
lp xi
Bil pa je na original veteternicah. Nažalost jih je Seba prodal in kupil tele nove
A so vam res grde tele feltne, ki jih imam sedaj gor ? Mnenja.
Hvala.
L.p.
Zadnjič spremenil Markolino, dne 20 Feb 2010, 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja meni noben menjalnik še ni škrtal čisto vsakič, mogoče res poredko da se je zgodilo..Pa sem tudi dal veliko cliotov že čez. v osnovi pač naj nebi škrtal:) Nič katastrofalnega samo zanimalo me je če je še vedno ista zgodba ali so že porihtali. To mi je šlo takrat v nos namreč pa sem se spomnil.Markolino napisal/-a: kar se tiče rikverca pa takole, do sedaj nisem vozil cliota ki nebi mal zaškrtu ko daš v vzvratno prestavo. Vozil sem pa jih kr nekaj. Ta problem rešiš tako. Preden daš v rikverc pomakneš ročico v prvo prestavo nato pa v rikverc in pol dela vse glatkoto kar si napisal si zadel v polno je bil od starejšega možakarja itd... Nato pa ga je odkupil gospod seba blizu bistrice. Avto je bil veš čas garažiran, ko sem pršu na ogled sem se takoj zaljubil vanga. Je rekel da cliota je držal v garaži a novega RS.JA pa puščal zunaj. Priden fant.
Bil pa je na original veteternicah. Nažalost jih je Seba prodal in kupil tele nove![]()
A so vam res grde tele feltne, ki jih imam sedaj gor ? Mnenja.
Hvala.
L.p.
Drugače pa sem tudi jaz mnenja da menjaj feltne
ne hiti počasi....

na ph1 ventilarjih je, za ph2 pa nism zihr. Kaj ti pa piše na šipah? V kotu, k je napis - kera cifra je spodi?