To je nek poseben ključ! Tu v naših krajih, so si ga naredli ti mehaniki doma. Rabi pa zlo dolgo glavo da sploh lahk odviješ svečko. Vsaj tak je blo pri meni
js imam navaden podaljšan 16mm gedor, ki ima notri gumo da ne zlomiš svečke oz navoja na vrhu, stal pa je v obiju 9e.. drgač imaš pa tudi ključe za svečke v vsaki trgovini, sam bolj priporočam gedor
Ja samo 16 gedora v tisto cev na sredini glave ne gre, tako da ni 16 svečka je manj. Probaj pogledati v kakšnem merkurju ali pa podobni trgovini za podolgovato 14 gedoro.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Sebastijan napisal/-a:Ja samo 16 gedora v tisto cev na sredini glave ne gre, tako da ni 16 svečka je manj. Probaj pogledati v kakšnem merkurju ali pa podobni trgovini za podolgovato 14 gedoro.
Sebastijan napisal/-a:Ja samo 16 gedora v tisto cev na sredini glave ne gre, tako da ni 16 svečka je manj. Probaj pogledati v kakšnem merkurju ali pa podobni trgovini za podolgovato 14 gedoro.
V koliko me pokličete jutri dopoldan ( 031797021 ) bom v službi pogledal za kataloško številko - 14 ključa ( prodaja jih Bartog, cena je nekje okoli 20€ za kos od BERUja )
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]