Honda ma sredinsko luknjo 56,1, zadevo pa lahko rešiš tako da centrirni obroček neseš k drejarju da ti ga podreja na 60.1 al pa nabaviš novega. Če pa feltna nima centrirnega obročka pol si pa v peesdi...
Problem ni podrejat. Problem je feltno vpet tk da ne more lih vsak naredit. Za moje pojme je predrago da se spuščaš v te podvige. Najbolj da prodaš in kupiš druge, bo ceneje.
Pomojm da bi drolko iz Doba pri Domžalah lahko to naredu, pa u trzinu pri jan baru tut možno da kej tazga naredijo, pa tut denarja ne more bit velik, to ma za 20 min dela še mn
Bom še enga človeka vprašu k se prav ukvarja s izdelavo distančnikov, ravnanjem platišč itd. bomo vidli kaj bo on reko in če ne bo druge jih bom prodal pa nabavil druge
So ljudje, ki vozijo renaulta in so ljudje, ki ga še bodo.
Spidojc napisal/-a:Pomojm da bi drolko iz Doba pri Domžalah lahko to naredu, pa u trzinu pri jan baru tut možno da kej tazga naredijo, pa tut denarja ne more bit velik, to ma za 20 min dela še mn
pmoje če ti niso glih sentimentalna vrednost je bolše da prodaš pa druge kupiš. js sm mislu dat od fiata jih podrejat, sam so mi usi rekli da mi ne morjo garantirat da bo u nulo narjeno, kr morš met res ogromno stružnico za jo vpet za rob, drgje jo pa zlo težko centriraš in pol lohk trese ipd.