Ventilar meet
Prav. Men je vseen.nightmare napisal/-a:Zdej nečm bit zadrtež al pa kej ampak v zadnjih 2h letih smo lepo mel ventilar meete.Ok sam 2 sam jebat ga in sam bi s tem nadaljeval.
Lahko se dobimo enkrat tudi vsi skupaj ampak pravtako moramo imet tudi samosvoj meet brez novejše navlake.![]()
Dvomm pa,da bi nas RSovci povabl na skupni izlet,če bi sami imel dovol interesentou.![]()
In tisti ,ki ste bli na meetu veste kako težko je držat skupno kolono že samo 5ih avtou kaj šele,da bi nas bilo dosti več.
Ja ni letelo nate, da sem zdaj nekaj užaljen ali pa karkoli. Če imaš osebne zamere do nekoga zaradi kajle bi ti res mogu še jaz tebi zameriti.nightmare napisal/-a:Pač ne morm pozabt kako sm od RSovceu prec dobil kajlo ko sm za prvi ventilar meet v njihovi temi predstavil idejo.
Sicer pa ni panike, vi imejte svoj meet, mi bomo svojega, če bomo imeli kakšnega skupnega še bolje, če ne pa pač ne.
Ne bereš dobro.
Sem za skupni meet.Vendar trenutno je govora o dveh različnih.
In bodmo iskreni nas vabte zravn ker pri vas ni interesa.
Povedal sem svoje mnenje ,da sem trenutno za ventilar meet pravtako pa lahko v prihodnosti naredimo skupnega.
To pa je le moje mnenje,kako se bo vse razvilo bo pa povedala večina.
Lp
Sem za skupni meet.Vendar trenutno je govora o dveh različnih.
In bodmo iskreni nas vabte zravn ker pri vas ni interesa.
Povedal sem svoje mnenje ,da sem trenutno za ventilar meet pravtako pa lahko v prihodnosti naredimo skupnega.
To pa je le moje mnenje,kako se bo vse razvilo bo pa povedala večina.
Lp
Mislim, da bi blo povabilo na skupni meet največja kajla za tiste RSovce, ko nas niso hotli met zraven. 
In tako se bojo razburkane strasti (nastale čist za brezveze) lažje pomirile. Tako da sem za skupn meet športnih Cliotov. Navsezadnje je RS samo drugo poimenovanje, ker so 16V motorji postali vsakdanjost.
Ker če se gremo delit, pol lahk grem tud js v skrajnost - organiziram meet zelenih ventilarjev... Pol se pa jebite!
Na konc bojo itak 3je ventilarji, pa 3je RSi, in to je to!
Aja, pa v mislih mam kak konkretn meet, podobno kot lanski ventilarjev. S tem da lahko uberemo na kak drug konc Slovenije.
In tako se bojo razburkane strasti (nastale čist za brezveze) lažje pomirile. Tako da sem za skupn meet športnih Cliotov. Navsezadnje je RS samo drugo poimenovanje, ker so 16V motorji postali vsakdanjost.
Ker če se gremo delit, pol lahk grem tud js v skrajnost - organiziram meet zelenih ventilarjev... Pol se pa jebite!
Aja, pa v mislih mam kak konkretn meet, podobno kot lanski ventilarjev. S tem da lahko uberemo na kak drug konc Slovenije.
Samo ne nekam predalečWaxxx napisal/-a:Mislim, da bi blo povabilo na skupni meet največja kajla za tiste RSovce, ko nas niso hotli met zraven.
In tako se bojo razburkane strasti (nastale čist za brezveze) lažje pomirile. Tako da sem za skupn meet športnih Cliotov. Navsezadnje je RS samo drugo poimenovanje, ker so 16V motorji postali vsakdanjost.![]()
Ker če se gremo delit, pol lahk grem tud js v skrajnost - organiziram meet zelenih ventilarjev... Pol se pa jebite!![]()
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman