Lepše so, niso pa lažje kot tiste Team DynamicsBela napisal/-a:Jah se zmer menim d so turini lepše in lažje![]()
Clio II RS 182 cup
o ko je hud
Sam če že kombiniraš z belo-črno, pol bi pomoje čiz hudo zgledala bela stranska ogledala

Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
meni je z originalnimi 93837264857x lepši, ker sem bolj na temne avtomobile in tudi felne morajo biti temne, sploh na tak športen avto...
če je pa tebi kul, pa pusti tak, ker delaš avto za sebe in ne druge, razen ce ti tuje mnenje veliko pomeni
če je pa tebi kul, pa pusti tak, ker delaš avto za sebe in ne druge, razen ce ti tuje mnenje veliko pomeni
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
To itaq, samo opticno te prevara, ker so bele barve in je zelo velik kontrast med feltno in gumo-avtom.Koncar napisal/-a:Luft je isti kt pr originalnih, zadi pa 0,5mm več.Figo napisal/-a:Meni osebno no lepo...sploh spredaj, ko se ful vidi luft do blatnika.
Ce je pa tebi boljse kot z original jih pa imej
Zadetek v polno s telimi Tdm
še malce przemlit pa bo to to kar se tiče zunanjosti mogoče še kakšen zadnji V6 spoiler in pa CF spliter..
Cup Spoiler -

V6/Trophy Spoiler -

CF splitter

PS: upam da niste to vzeli kot da pametujem.. Ampak hočem le svetovati, kar se bo dalo gor na avto mi je vseeno..
LP Čebela
Cup Spoiler -

V6/Trophy Spoiler -

CF splitter

PS: upam da niste to vzeli kot da pametujem.. Ampak hočem le svetovati, kar se bo dalo gor na avto mi je vseeno..
LP Čebela

...