twingo 1 RS ??
Kupujem ja. Ampak zaenkrat še ni blo tazga da bi ga nabavu. Se pa sam tko mau zanimam =) Sj veš mene da morm vse možnosti prebrskat pa preštuderat 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
To da bo bistvena razlika ne dvomm =D Če ne drugje, v porabi bencina in zavarovanju
Sam dejansko če tko pogledaš... 1300eur stane 1.6 16V mašina za not + 800eur je full RS bodykit pa je za 2k eur narjen RS wannabe =D
Pa če se ne motm je 1.6 mašina 79kW torej cca 108KM kar pa pade še pod razred 60-80kW
Malo statistike če sm že na takm faxu
Sam dejansko če tko pogledaš... 1300eur stane 1.6 16V mašina za not + 800eur je full RS bodykit pa je za 2k eur narjen RS wannabe =D
Pa če se ne motm je 1.6 mašina 79kW torej cca 108KM kar pa pade še pod razred 60-80kW
Pohvale! Tale twingač more kr fajn letet! Pa še lepo serijsko zgleda... 

Ja kje je pa podvozje, pa kje so bremze? Ker to je potem res samo wannabe RS. Pa tud glede na to da gledaš na porabo pa zavarovanje, potem je res bolše not poknit 1.6 16v kot pa nabavit RS, pr RS se takih stvari ne sprašuje. Kupiš pa uživaš u vožnji!UrbanD napisal/-a:To da bo bistvena razlika ne dvomm =D Če ne drugje, v porabi bencina in zavarovanju![]()
Pa če se ne motm je 1.6 mašina 79kW torej cca 108KM kar pa pade še pod razred 60-80kW![]()
Če je ravno, ni zabavno.
-
modriDIRKAC
valda je neprimerno boljš rs kokr 1.6 sploh ni primerjave...sicer pa nimaš kej prjavlat 1.6 voziš se pod 1.2 pa basta...pa za tako moč ni reba podvozja in bremz čist nč spreminjat...sam mal safr je k te pol mars kdo obruka k pa avto ne gre lih tok fajn kokr zgleda
P.S. vem za enga rs-a k je kot iz štacune sam ne vem če je naprodaj
P.S. vem za enga rs-a k je kot iz štacune sam ne vem če je naprodaj
ko šele peta prestava ne obrača več na asfaltu je dost konjev za sprednji pogon
No tist frend kt ma 1.6 16v, sem pa jest. Tko da ni panike se lohka enkrat peles z menoj pa bos videl, kako se pele. kaksen motor mas pa ti?modriDIRKAC napisal/-a:ni kakšna velika drama to vgradit v cliota...sem že delu sam da je bil 98 letnik...1300 eur pa 7-10 dni boš brez avta...pa vse bo delal tko k zj...se potovaln računalnik po vsej verjetnosti...
sicer ma pa en frend serijskega 1.6 16v tkega clia...se greta lahk enkrat pelat pa boš vidu če ti bo zadost moči
P.S. a ne kupuješ ti rs-a
renault ruls
Ja jz zdej furam 1.2 16V torej 75KM pa gre čist luštno =) Ampak ko pa presedlam v RSa od Symona al pa od Roka, pa sploh ni besed! Brutalna poezijacolmar napisal/-a: No tist frend kt ma 1.6 16v, sem pa jest. Tko da ni panike se lohka enkrat peles z menoj pa bos videl, kako se pele. kaksen motor mas pa ti?
Za 1.4 16V vem samo tok, da potegne tut na nižjih obratih, medtem ko moj ne. Mojga morem pripeljat v višave da se premakne
Tko da ja =) RS je le RS tk kt vsi pravjo. Sam relativno malo se jih prodaja, ker tisti k ga majo, ga pač majo koker se mi zdi. Skor vsi te k so se prodajal zdej pred kratkim so bli uvoženi iz italije.
Thomas: če boš uspel kej zvedt glede onega RSa ko si omenil, mi javi =)modriDIRKAC napisal/-a: P.S. vem za enga rs-a k je kot iz štacune sam ne vem če je naprodaj