Laguna II - izklop sovozn. erbega
Laguna II - izklop sovozn. erbega
Zdravo!
Mam eno vprašanje, če ve kdo pomagat mogoče!
Rad bi izklopu sovozniški erbeg u Laguni Grandtoru II, ker bi moja draga rada vozila podmladek na prednjem zicu (lupinico ne otrožki sedež, da ne bo pomote).
Zdej pa me zanima kako se ga izklopi, če je sploh možno!
TNX za odgovore!
LP!
Borut
Mam eno vprašanje, če ve kdo pomagat mogoče!
Rad bi izklopu sovozniški erbeg u Laguni Grandtoru II, ker bi moja draga rada vozila podmladek na prednjem zicu (lupinico ne otrožki sedež, da ne bo pomote).
Zdej pa me zanima kako se ga izklopi, če je sploh možno!
TNX za odgovore!
LP!
Borut
Če maš nalepko kjer je prečrtano za dojenčka dat na sedež (al nekaj podobnega) pol je mislim da dost jasno da nima možnosti izklopa air-baga.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Se strinjam z Robertom.
Otrok sodi zadaj ..
Še en (žalosten) primer iz prakse ..
Stojim pri rdeči in pogledam levo. V Meganu foter za volanom, mama spredaj na sovoznikovem sedežu, za njo pa otrok. Vse lepo in prav .. če ne bi mati že prej vzela iz svojega sedeža vzglavnik in bila ves čas (!!) obrnjena nazaj in gledala malega! Tko, z eno roko čez sedež nazaj, s podpazduho naslonjena na svoj sedež in ves čas bila obrnjena nazaj .. Po mojem je odrezala še spodnji del sedeža, da je lahko noge obrnila nazaj ..
To je pa primer bolane mame, ki hoče, ne glede na vse, ves čas kontrolirati svojega otroka. Ubogi otrok. Zaznamovan že zdaj
Otrok sodi zadaj ..
Še en (žalosten) primer iz prakse ..
Stojim pri rdeči in pogledam levo. V Meganu foter za volanom, mama spredaj na sovoznikovem sedežu, za njo pa otrok. Vse lepo in prav .. če ne bi mati že prej vzela iz svojega sedeža vzglavnik in bila ves čas (!!) obrnjena nazaj in gledala malega! Tko, z eno roko čez sedež nazaj, s podpazduho naslonjena na svoj sedež in ves čas bila obrnjena nazaj .. Po mojem je odrezala še spodnji del sedeža, da je lahko noge obrnila nazaj ..
To je pa primer bolane mame, ki hoče, ne glede na vse, ves čas kontrolirati svojega otroka. Ubogi otrok. Zaznamovan že zdaj