Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04 - blue dCi by jurre - prodan
Blagor enim ko mate garaže heheh =) Jz mam samo en nadstrešek, pa še to pri petih avtih pri bajti težko dobim =)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
dobr enim, k mate garazo. Sem ravno zdle spet avto pucal 10min in odpluzil ven iz boksa cez kup snega.
Naj bo ze konc te zime
Danes sem naredu se tehnicnega v Remontu v Kranju po 2 letih, na koncu me je prijazno opozoril, ce vem da mi lahko policaje tablice poberejo zaradi xenona. Ne vem, ce mi je ravno verjel da je original
Pol me pa zenska trapasto vprasa zakaj imam tehnicnega do 13.2., zavarovanje pa do 27.2. Ja zakaj, zato ker ste mi 2 leti nazaj tako naredil, ker se "ni dalo" datuma tehnicnega pisat do 27.2. In pol sem bil jaz kriv, da una takrat ni vedla kaj dela
Mi potem se verjela ni, da sem takrat tudi pri njih delal, dokler ni v racunalniku preverla. Pol pa rece ja pol pa ne vem kaj je bilo...ona pa zdaj tud ne more popravit
Noben nic ne more nikol, na koncu sem pa jaz kriv
Naj bo ze konc te zime
Danes sem naredu se tehnicnega v Remontu v Kranju po 2 letih, na koncu me je prijazno opozoril, ce vem da mi lahko policaje tablice poberejo zaradi xenona. Ne vem, ce mi je ravno verjel da je original
Pol me pa zenska trapasto vprasa zakaj imam tehnicnega do 13.2., zavarovanje pa do 27.2. Ja zakaj, zato ker ste mi 2 leti nazaj tako naredil, ker se "ni dalo" datuma tehnicnega pisat do 27.2. In pol sem bil jaz kriv, da una takrat ni vedla kaj dela
Noben nic ne more nikol, na koncu sem pa jaz kriv
Ma ja sej vedno je tko da ne morjo. Vse je težko narest a veš
No sam da si šu skoz, da maš spet en cajt mir!
Drugič pa probi pelat kle na LPP. Men in vsem k sm jim reku da naj pelejo tja, niso nč kompliciral.
No sam da si šu skoz, da maš spet en cajt mir!
Drugič pa probi pelat kle na LPP. Men in vsem k sm jim reku da naj pelejo tja, niso nč kompliciral.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Odvisno je od strica/tete na tehničnem kakšen dan ima. Kdaj spustijo čez tudi največjo razj*banino, ki bi morala pristati na odpadu, vržejo pa najbolj normalen avto brez kakršnih predelav, ker mu sveti ena luč 0.5% izven smeri....
Važno je da narediš, pa da maš mir za 1 let.
Važno je da narediš, pa da maš mir za 1 let.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
prometno daš pa daš neki več k 20eur k nwm kdo ti za 20eur nrdi...pa ti prnese pol tist listk da je opravlen tehnični pregled...greš še enkt ke na oknčk s tistim listkom in prometno..plačaš cestnino pa ti poštempla prometnooasis91 napisal/-a:neseš prometno pa 20e pa maš tehnični, sej tko je velik popolnoma izpravnih vozil na cesti