lagunaII 1.9 dCi
lagunaII 1.9 dCi
prvo en lep pozdrav ze nekaj casa se mi pojavlja tezava pri avtu namrec med voznjo ko drzim z nogo na "gasu" pa pri hitri ali pocasni voznji kar zmanka moci kot da bo avto ugasnil gas lahko dam do konca pa nic ko ga spustim in spet pohodim pa kot da ni nic
bi mi znal kdo svetovat kaj bi to lahko bilo? hvala Lp 
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Re: lagunaII 1.9 dCi
Ufff. Spet isti avto z istim motorjem......NIXI napisal/-a:prvo en lep pozdrav ze nekaj casa se mi pojavlja tezava pri avtu namrec med voznjo ko drzim z nogo na "gasu" pa pri hitri ali pocasni voznji kar zmanka moci kot da bo avto ugasnil gas lahko dam do konca pa nic ko ga spustim in spet pohodim pa kot da ni nicbi mi znal kdo svetovat kaj bi to lahko bilo? hvala Lp
Malo poglej po forumu, se je ze veliko pisalo o tem....
Upam, da je le kak EGR ventil ali kaka malenkost.... ( upam da niso sobe, pumpa, turbina....).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
za kaj je in cemu slizi lahko pogledas tukaj ---->http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=12009
Lp.po dolgem casu se spet oglasam koncno smo napako odkrili no da povem po vrsti najprej sem peljal avto k mehaniku in mi je menjal pedalo za gas kjer se nahaja potencjometer in rezultat nic od tega se vedno isto pregledal mi je vakum zraka in turbine vse ok. na pokrovu za filter pride ena skatlica se to je menjal ni nic bols menjal EGR ventil nic bolse no pol sm se pa pocas tega navelical glede na to kolikokrat sm ga mogel peljat k mehaniku no en cas je bilo mir s tem potem sem se odlocil da zamenjam mehanika peljal sem ga k Renault Sivicu v Trzicu mu omenil kaj nagaja nemors vrjet kaj je bilo narobe po parametrih je ugotovil da je na pedalu za bremzo zanic stikalo in to je bil krivec za to napako ker je avto sam od sebe zabremzal kljub temu da sm imel gas to je kostalo 10_30€ ne vem tocno k mi je se servis naredil in do sedaj dela ko urca

Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL