lagunaII 1.9 dCi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
NIXI
Kraj: Tržič

lagunaII 1.9 dCi

Odgovor Napisal/-a NIXI »

prvo en lep pozdrav ze nekaj casa se mi pojavlja tezava pri avtu namrec med voznjo ko drzim z nogo na "gasu" pa pri hitri ali pocasni voznji kar zmanka moci kot da bo avto ugasnil gas lahko dam do konca pa nic ko ga spustim in spet pohodim pa kot da ni nic :? bi mi znal kdo svetovat kaj bi to lahko bilo? hvala Lp :wink:
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: lagunaII 1.9 dCi

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

NIXI napisal/-a:prvo en lep pozdrav ze nekaj casa se mi pojavlja tezava pri avtu namrec med voznjo ko drzim z nogo na "gasu" pa pri hitri ali pocasni voznji kar zmanka moci kot da bo avto ugasnil gas lahko dam do konca pa nic ko ga spustim in spet pohodim pa kot da ni nic :? bi mi znal kdo svetovat kaj bi to lahko bilo? hvala Lp :wink:
Ufff. Spet isti avto z istim motorjem......
Malo poglej po forumu, se je ze veliko pisalo o tem....

Upam, da je le kak EGR ventil ali kaka malenkost.... ( upam da niso sobe, pumpa, turbina....).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
NIXI

kolk pa kosta ta EGR ventil in za kaj je oz. cemu sluzi?
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

za kaj je in cemu slizi lahko pogledas tukaj ---->http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=12009
Uporabniški avatar
NIXI

no danes zjutraj sem peljal laguno k mehaniku da pogleda to nadlogo :lol: pa sporocim kaj je bilo narobe Lp. :wink:
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Uporabniški avatar
NIXI

Lp.po dolgem casu se spet oglasam koncno smo napako odkrili no da povem po vrsti najprej sem peljal avto k mehaniku in mi je menjal pedalo za gas kjer se nahaja potencjometer in rezultat nic od tega se vedno isto pregledal mi je vakum zraka in turbine vse ok. na pokrovu za filter pride ena skatlica se to je menjal ni nic bols menjal EGR ventil nic bolse no pol sm se pa pocas tega navelical glede na to kolikokrat sm ga mogel peljat k mehaniku no en cas je bilo mir s tem potem sem se odlocil da zamenjam mehanika peljal sem ga k Renault Sivicu v Trzicu mu omenil kaj nagaja nemors vrjet kaj je bilo narobe po parametrih je ugotovil da je na pedalu za bremzo zanic stikalo in to je bil krivec za to napako ker je avto sam od sebe zabremzal kljub temu da sm imel gas to je kostalo 10_30€ ne vem tocno k mi je se servis naredil in do sedaj dela ko urca :lol: :lol: :lol:
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

Jup, glavni problem avtomobilov so zanič mehaniki.
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
dynamic

Odgovor Napisal/-a dynamic »

WarpedOne napisal/-a:Jup, glavni problem avtomobilov so zanič mehaniki.

Bo držalo.
Uporabniški avatar
žan
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a žan »

tisti mehanik pa je lepo zaslužo pri tebi. saj ti skor pol avta zamenjav. drugič raje prej menjaj mehanika. naslednič ti bo tak avto zamenjav :lol:
Mini Me
Clio billabong 1.5dci, RSR predelava 100hp
Laguna 1.9dci 120km
Odgovori