lp
Podrobnosti megan
Podrobnosti megan
lep pozdrav..ker imam v kratkem namen kupit megana, letnik nekje 2004, me zanima ce ima avto kaksne vecje slabe lastnosti, predvsem kar se tice motorja, elektronike,...gledal sem predvsem masine 1.5 dCI...je mogoce boljse 1.9 motor uzet? dajte prosim kak nasvet, da nebom kupu mačka v žaklju 
lp
lp
Re: Podrobnosti megan
Jaz imam Megana II za prodat.tmtslash napisal/-a:lep pozdrav..ker imam v kratkem namen kupit megana, letnik nekje 2004, me zanima ce ima avto kaksne vecje slabe lastnosti, predvsem kar se tice motorja, elektronike,...gledal sem predvsem masine 1.5 dCI...je mogoce boljse 1.9 motor uzet? dajte prosim kak nasvet, da nebom kupu mačka v žaklju
lp
Letnik 11/2003.
Črn metal z 5 vrati, 1.5, 60KW.
Je pa odprt oglas na forumu.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
priporočam ti 1.9 mašino
radi odpovejo senzorčki za zaklepanje in odklepanje na kljuki...kakšna voda v sovoznikovem predalčku pod nogami... in pa v sovoznikovem predalčku na vratih...
s tem da sem moral jaz še na 130k km menjati vse nosilce motorja, jermenico na glavni gredi....nihče pa ne ve zakaj je to prišlo...(velika verjetnost da zato ker je biv iz italije) tko da ti ne priporočam da ga kupiš iz italije
vsekakor ti pa priporočam privilige opremo
radi odpovejo senzorčki za zaklepanje in odklepanje na kljuki...kakšna voda v sovoznikovem predalčku pod nogami... in pa v sovoznikovem predalčku na vratih...
s tem da sem moral jaz še na 130k km menjati vse nosilce motorja, jermenico na glavni gredi....nihče pa ne ve zakaj je to prišlo...(velika verjetnost da zato ker je biv iz italije) tko da ti ne priporočam da ga kupiš iz italije
vsekakor ti pa priporočam privilige opremo