Podrobnosti megan

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
tmtslash
Kraj: Slovenj Gradec

Podrobnosti megan

Odgovor Napisal/-a tmtslash »

lep pozdrav..ker imam v kratkem namen kupit megana, letnik nekje 2004, me zanima ce ima avto kaksne vecje slabe lastnosti, predvsem kar se tice motorja, elektronike,...gledal sem predvsem masine 1.5 dCI...je mogoce boljse 1.9 motor uzet? dajte prosim kak nasvet, da nebom kupu mačka v žaklju :)
lp
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: Podrobnosti megan

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

tmtslash napisal/-a:lep pozdrav..ker imam v kratkem namen kupit megana, letnik nekje 2004, me zanima ce ima avto kaksne vecje slabe lastnosti, predvsem kar se tice motorja, elektronike,...gledal sem predvsem masine 1.5 dCI...je mogoce boljse 1.9 motor uzet? dajte prosim kak nasvet, da nebom kupu mačka v žaklju :)
lp
Jaz imam Megana II za prodat.
Letnik 11/2003.
Črn metal z 5 vrati, 1.5, 60KW.
Je pa odprt oglas na forumu.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

priporočam ti 1.9 mašino :wink:

radi odpovejo senzorčki za zaklepanje in odklepanje na kljuki...kakšna voda v sovoznikovem predalčku pod nogami... in pa v sovoznikovem predalčku na vratih...

s tem da sem moral jaz še na 130k km menjati vse nosilce motorja, jermenico na glavni gredi....nihče pa ne ve zakaj je to prišlo...(velika verjetnost da zato ker je biv iz italije) tko da ti ne priporočam da ga kupiš iz italije :wink:

vsekakor ti pa priporočam privilige opremo :wink:
Slika
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Moj je 2004 letnik in mam 180.000 prefuranih, je pa 1.9 dci. Tud čip mam noter pa sm edino sklopko mogu menjat do sedaj, ker se je prej obrabla. Druagče pa razen odpiranja oken in vode v predalu vrat in pokvarjene ključavnice na prtljažniku ni bilo kaj druga narobe
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

jaz pa nimam vode nikjer :)
Uporabniški avatar
tmtslash
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a tmtslash »

no sm se malo prej pogovarjal s kolegom mehanikom, pa je reko da na 1.5 dCI rado crkujejo šobe in pa bosch pumpa, da naj raje pogledam za 1.9 dizlom...hvala zaenkrat...
Odgovori