Mégane Coupé I ph1 1.6, l.'98 by vrbnjak

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
vrbnjak
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a vrbnjak »

JožaGulikoža napisal/-a:@Vrbnjak - tale avto iz tvojga avatarja mi je pa dobro poznan, prejšnja 2 lastnika sta bila moja kolega! 8)
FAJN ;D Zdej lastnik gor ali dol je avto moj 8) 8) Avto je superca z ocenitvijo mojega mehanika in vsakega ki je že pogledal. Da mi to poveš spoštujem in v glavnem avto treba še malo zunanjost porihtat in feltne in bo v NULOOO 8) 8)
Uporabniški avatar
vrbnjak

andrej86 napisal/-a:
JožaGulikoža napisal/-a:@Vrbnjak - tale avto iz tvojga avatarja mi je pa dobro poznan, prejšnja 2 lastnika sta bila moja kolega! 8)
pubec.jaz sem mel r19 16s chamade,pa sem bil 11 lastnik pa je še čist dobro služila dokler sem jo redno popravljal.pa je za mano še 2 lastnika zamenjala pa ma 260 000 + prevoženih pa vprašanje koliko x je bil števec zgonjen pa še gre,pa vem da so delali prej z njo kot svinja z bučo,tud jaz je med vožnjo (kadar je bila topla) nisem šparal,prav tako sem neštetokrat potegnil po 100 metrov špur z zategnjeno ročno ko mi je kdo rekel da koles ne obrne v drugi,itak pa se mi je j...... ker sem avto poceni kupil in nebi bilo neke škode če ga uničim. tak da ne vem zakaj ga pikaš če si njegova prejšnja 2 lastnika poznal :lol:
če pa vrbnjak že uniči motor na tem meganu pa ga tud nebo vrag vzel če bo mel za 300€ drug motor noter zmontiran in opravljen velik servis,poleg tega pa dvomim da bo z avtom ravnal grdo,ker ga najbolj poceni tud verjetno ni kupil,tak da dvomim da bo tud motor zdaj še sam rad uničil,pa tiste blokade na videju še ga do zdaj očitno tudi niso :D tile 1.6 motorji mehansko niso problematični
:P 8) :) :lol: :o
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

vrbnjak napisal/-a:
tako ja ampak mi slike ne dopre :P
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... 436&size=1

Probi samo z linkom
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Lahk sam eno off vprašanje... sem se glih spomnu na zrihtanga megana k tega vidm ... če kdo ve kje je zdej un Megane Coupe... k je bil oranžen pa mal črn pa zrihtan do amena ni da ni... učas se je v naših koncih vozu zdej ga ni pa več vidt ?? :wink:
Uporabniški avatar
vrbnjak

jero_13 napisal/-a:
vrbnjak napisal/-a:
tako ja ampak mi slike ne dopre :P
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... 436&size=1

Probi samo z linkom
Tako ja 8) sem že dobil en postopek od andrej86-hvala stari... Drugače kak bi bilo z PESKANIMI isto kot je barva tega audija...
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

1,6 16V niso problematični z 1,6e maš pa lahko hitro probleme :)
Uporabniški avatar
vrbnjak

Tadej napisal/-a:1,6 16V niso problematični z 1,6e maš pa lahko hitro probleme :)
Saj vsi vemo kak je bilo to vse mišljeno 8) blokada in srečanja plus merjenje itd. :lol: :lol: ZAKLJUČENO ;D Drugače pa imaš prav,ja 8)
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Človek...

"peskanje" pomeni odstranjevanje barve, zaščite, laka,... z drobnimi delci peska pod pritiskom. Obstaja tudi "peskanje" z drugimi materjali, ne samo peskom (mivko), samo ker so žačeli s peskom, se je tega postopka prijelo ime peskanje

Evo:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sand_blasting

Še video:

http://www.youtube.com/watch?v=hD-MQdSH9rk

Upam da zdaj razumeš kaj je peskanje. Barva na teh platiščih na Audi-ju je pa črna metalik, vejretno polirano do visokega sijaja, nč posebnega.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Vrbnjak, to je čist navadna mat črna barva... Če bi rad meu tako sam nesi h enmu ličarju da ti jih n mat pobarva in to je to... Ne vem kaj komplicirate.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
vrbnjak

jero_13 napisal/-a:Vrbnjak, to je čist navadna mat črna barva... Če bi rad meu tako sam nesi h enmu ličarju da ti jih n mat pobarva in to je to... Ne vem kaj komplicirate.
Vem kaj mi hočeš povedat in razumem,ja! Malo smo se narobe razumele... Lp! :roll:
Uporabniški avatar
vrbnjak

kmetek napisal/-a:Človek...

"peskanje" pomeni odstranjevanje barve, zaščite, laka,... z drobnimi delci peska pod pritiskom. Obstaja tudi "peskanje" z drugimi materjali, ne samo peskom (mivko), samo ker so žačeli s peskom, se je tega postopka prijelo ime peskanje

Evo:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sand_blasting

Še video:

http://www.youtube.com/watch?v=hD-MQdSH9rk

Upam da zdaj razumeš kaj je peskanje. Barva na teh platiščih na Audi-ju je pa črna metalik, vejretno polirano do visokega sijaja, nč posebnega.
HVALA ti :P Jaz hočem takšne feltne kot ima on barvo avta :P sej nima veze,hvala ti vseeno in imam že postopek in vse!!hvala ti...
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

samo ne vem če bo tak prišla do izraza ta mat barva na felnah ker je dost manjša površine :?
Uporabniški avatar
vrbnjak

andrej86 napisal/-a:samo ne vem če bo tak prišla do izraza ta mat barva na felnah ker je dost manjša površine :?

Tisti nasvet ki si mi ga dal prvo se bom kar držal in tak naredil :lol: hvala ti stari...
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

vrbnjak napisal/-a:...kot ima on barvo avta....
Sam ti pa znaš razložit kaj bi rad :lol:

A nis mogu prej tega povedat :icecream:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
vrbnjak

kmetek napisal/-a:
vrbnjak napisal/-a:...kot ima on barvo avta....
Sam ti pa znaš razložit kaj bi rad :lol:

A nis mogu prej tega povedat :icecream:
Ja! peridejo tudi takšni dnevi 8) sej zdaj se štekamo...
Zaklenjeno