Pol pa to sm še u kontra smer vse nazaja data pa bremze prezračta, pa gresta na PER če sta si ga zaslužila
Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
Res hud clio, sm si uzel čas in prebrau cel post. Pohvale za trud
Torej praviš da maš od R5 GTT zadnji most gor, zadnji boki so pa od 16Vja. Pa me zanima če daš na navadnega cliota(navadni boki) gor torzijo od gtt, kako to pride. A je potrebno kej boke širit al je lih prov?
Pa še neki v postu sm zasledil da imaš blok motrja f3r, torej od lagune 2.0 8v, glavo pa od f3p, clio 1.8 8v. Kater štrom od motorja si uporabil?
Čimveč hitrih kilometrov in pa lepo rihtej še naprej.
Torej praviš da maš od R5 GTT zadnji most gor, zadnji boki so pa od 16Vja. Pa me zanima če daš na navadnega cliota(navadni boki) gor torzijo od gtt, kako to pride. A je potrebno kej boke širit al je lih prov?
Pa še neki v postu sm zasledil da imaš blok motrja f3r, torej od lagune 2.0 8v, glavo pa od f3p, clio 1.8 8v. Kater štrom od motorja si uporabil?
R5 campus > 1.4energy > 1.8spi 
štrom motorja je od f3p če je glava tud od f3pmihec napisal/-a:Res hud clio, sm si uzel čas in prebrau cel post. Pohvale za trud![]()
če maš navadne boke in daš od 5 gtt zadn most ne rabiš nič širit če maš pol felne 7j in ET 35 še je kaka 2 cm placa,če bi od 16vja dal pa ne vem kaka bi bla situacija. jaz sem boke dal širit ker me še vseeno manj pride ličarija in kleparija kot pa da grem kupit kao ful ohranjenega 16vja za 2000 ali več € pol pa bi ugotovil da sem kupil rjo na 4 kolesih
stanje danes: štrom v kabini je zmontiran,nekaj stvari še je treba porihtat in do konca priklopit. majster je bil nekaj nezadovoljn z barvo na strehi in jo je še enkrat pobarval,prav tako vrata in obe havbi.
on je videl napake ki jih jaz nisem
streha popravljena

zadn odbijač je po "cleananju" na straneh napelo in je štrlel preveč ven,poleg tega pa zadnja vezna ni čisto enaka kot pr 16vju in smo mogli malo porezat odbijač,dans pa se ga bo na novo zalepilo. tam kje štrli in je še malo ven napeto pa pride zravn zalepljena plastika in mrežica,preko epoksi pol pa se bo skitalo.

aja pa shrani.si spet normalno dela
on je videl napake ki jih jaz nisem
streha popravljena

zadn odbijač je po "cleananju" na straneh napelo in je štrlel preveč ven,poleg tega pa zadnja vezna ni čisto enaka kot pr 16vju in smo mogli malo porezat odbijač,dans pa se ga bo na novo zalepilo. tam kje štrli in je še malo ven napeto pa pride zravn zalepljena plastika in mrežica,preko epoksi pol pa se bo skitalo.

aja pa shrani.si spet normalno dela