gretje v avtu

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

V vseh avtih sm mel vedno samo antifriz pa se ni neben preveč grel.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Žan, zakaj se pol nabere vodni kamen na stenah če spustiš hladilno in iztakneš cev (ne na cevi, na bloku).
Lahko daš sam antifriz in kupi se že razrečen, mislim da je do -40. Sam koncentrat pa ni priporočljivo not metat.
Uporabniški avatar
žan
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a žan »

obi napisal/-a:V vseh avtih sm mel vedno samo antifriz pa se ni neben preveč grel.
seveda se saj je antifris dosti bol gost, kot pa mešan z vodo. in če je večja gostota rabi dal časa da se ohladi.
Mini Me
Clio billabong 1.5dci, RSR predelava 100hp
Laguna 1.9dci 120km
Uporabniški avatar
žan

Odgovor Napisal/-a žan »

schik napisal/-a:Žan, zakaj se pol nabere vodni kamen na stenah če spustiš hladilno in iztakneš cev (ne na cevi, na bloku).
Lahko daš sam antifriz in kupi se že razrečen, mislim da je do -40. Sam koncentrat pa ni priporočljivo not metat.
malo normalno da se nabere samo to ni tolko da bi ti oviralo pretok vode, hujše je rja. samo glej če ti kupiš razrečen antifris je to koncentrat.
Mini Me
Laguna 1.9dci 120km
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Ne bo držalo. Kupiš rečen antifriz al pa koncentrat. Recimo na petrolu. Koncentrat ma nekje -60 un razrečen (piše da je rečen z vodo) -40 (al -30 tu nekje).
Uporabniški avatar
žan

Odgovor Napisal/-a žan »

čisto odvisno, ker če ga kupiš na petrolo bo tak pisalo če pa na omw pa bo spet drugače. pa koncentrat ni nikoli do -6o.
Mini Me
Laguna 1.9dci 120km
Odgovori