evo narjen manjši photoshop z felgam, kako bo zgledal od 15ga marca dalje, tuki pa morem dat eno veliko zahvalo jeru, ker mi velik tega dela, hvala lepa jero
in evo, zdej me edin mika 215 bojo gume, sam ko sem mel 9J pa 215gumo mi ni čohal, ker je bla glih tolk napeta, tk da bomo videl kako bo pol v resnic.
evo slike:
pa zadi še mora it dol, ker še kr nimam čist ravnega praga.
me prav zanima kako bo avto zgledal ko boš dal gor felne, ker ta fotošop je tak tak..mislim da bo zgledalo prav hudo samo škoda da je avto take barve, to polomi vse
feltne na shopu so 2 cole prevelike ! Pa povej kak bo šel clio ko boš dal te cokle težke gor, momo GTR je med najtežjimi
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
pomoje bo pa to super zgledalo..men je prou ušeč da je tanka guma, kr zgleda feltna večja
drgač pa bo že najdu kak parkirplac da ni treba po pločnikih plezat..
wily napisal/-a:evo narjen manjši photoshop z felgam, kako bo zgledal od 15ga marca dalje, tuki pa morem dat eno veliko zahvalo jeru, ker mi velik tega dela, hvala lepa jero
in evo, zdej me edin mika 215 bojo gume, sam ko sem mel 9J pa 215gumo mi ni čohal, ker je bla glih tolk napeta, tk da bomo videl kako bo pol v resnic.
evo slike:
daj prvo s sprednjim odbijačem naredi nekaj pol pa felne kupuj
evo prispele felge danes domov, je tip reku da so gor 215 40 gume, so pa ubistvu 205 tk da se nimam kej sekirat kam jih bom dal
pa gume skor nove gor toyo proxes t1r
vesel ko radio
wily napisal/-a:evo narjen manjši photoshop z felgam, kako bo zgledal od 15ga marca dalje, tuki pa morem dat eno veliko zahvalo jeru, ker mi velik tega dela, hvala lepa jero
evo slike:
sej feltne nisem kupil, ampak zamenjal za borbet a. tk da denraček je še kr v denarnici
evo slike:
sej feltne nisem kupil, ampak zamenjal za borbet a. tk da denraček je še kr v denarnici