R19 napisal/-a:Clio 1 l.94 frgazer brez racunalnika
Na kaj priklopit drug stevec kateri ima obratomer katerega clio do sedaj ni imel
2 zicki sta rjava in vijolcna?
Fantje ne rezat zic pri cinspuli, ali pa jih napeljevat.Clio ima ze napeljano zico za obratomer v kabino, nahaja pa se za stevcem, in je ena drobna oranzna zica na konektorju, mislim da je rjav.Rabis pa samo 20 cm kabla, ali pa ce vzames kabel od cliota ki ima obratomer in ga samo priklopis.Na sliki zgoraj je skrajno leva oranzna zica, ta ki jo tako radi rezete pa lotate pa napeljujete, imate pa jo ze za stevcem.
Jst sm pa samo notr stevc nasraufu in prklopu, VSE je delalo takoj iz prve!
Nobenih zic ni blo treba vlect, poponoma in enostavno samo priklopit originalne konektorje od avta, na stevc!
No, edino una stvar k meri olje ne dela
R19 napisal/-a:Clio 1 l.94 frgazer brez racunalnika
Na kaj priklopit drug stevec kateri ima obratomer katerega clio do sedaj ni imel
2 zicki sta rjava in vijolcna?
Fantje ne rezat zic pri cinspuli, ali pa jih napeljevat.Clio ima ze napeljano zico za obratomer v kabino, nahaja pa se za stevcem, in je ena drobna oranzna zica na konektorju, mislim da je rjav.Rabis pa samo 20 cm kabla, ali pa ce vzames kabel od cliota ki ima obratomer in ga samo priklopis.Na sliki zgoraj je skrajno leva oranzna zica, ta ki jo tako radi rezete pa lotate pa napeljujete, imate pa jo ze za stevcem.
Jst sm pa samo notr stevc nasraufu in prklopu, VSE je delalo takoj iz prve!
Nobenih zic ni blo treba vlect, poponoma in enostavno samo priklopit originalne konektorje od avta, na stevc!
No, edino una stvar k meri olje ne dela
Avto je pa Clio Bebop 1,2 letnik 95
LP
a to si montiral v cliota ki ima spredaj zaobljene luci (ph3) ?
no če še ni ratalo, ker se mi ni dalo cele teme prebrat je tule odgovor. Slik pa na žalost ni več je pa po moje dost dobr napisan. Če pa kerga zanima mu pa rade volje razložim http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... highlight=
Ko sem delal to, je bilo potrebno samo en kabl potegnat iz vžigalne tuljave na konekor ki pride priklopljen na števec in to je to ... fajn zadevca pomagal mi pa je urosr
Zadnjič spremenil R19, dne 01 Feb 2010, 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
R19 napisal/-a:Ko sem delal to, je bilo potrebno samo en kabl potegnat na konekor ki pride na števec in to je to ... fajn zadevca pomagal mi pa je urosr
aja to jah gor piše, da nej bi biv zadej ampak ni nujno drgač ga pa iz cinkšpule potegneš.. preber temo..
pa možno, da ti nebo za temperaturo šteček delov saj tko so napisal.. če rabiš karkoli od štroma mam komplet štrom za 1.4.. al pa karkol od 1.4
To sm jst delu na svojmu 97 letniku... kabl morš potegnt na novo iz cinšpule do obratomerja... poglej zadi na plošči kje gre vezje od cagra do konektorja pa na tisti pin najbol da kr zalotaš pa je stvar rešena Problem je blo edino pri meni da sm meu dvojno cinšpulo in sm mogu mal improvizirat z usmerniškimi diodami in enim porabnikom umes(upor) da je sploh delal ampak jst sm meu D7F motor to k so meli novejši twingoti.
Upam da sm kej pomagu pa lp
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..