Malo sem gledal tam na desni strani,ampak niti z roko ne morem noter,da bi lahko kable pretipal
Koliko pa stane taka žarnica in ali jo lahko sam menjam,al moram spet na servis?
Če je začela svetiti na vijolično bo kmalu ugasnila,kabel pa skoraj sigurno ni kriv.Na desni strani moraš pa odstraniti najprej grlo posode za tekočino pranja stekel,potem zaščitno plastiko na luči in potem prideš do konektorja žarnice.maximus napisal/-a:Desna žarnica mi vedno slabše sveti,,,Zdaj me pa zanima ,ali ima slab stik, in ali žarnica zgublja moč? Je to sploh možno?
Malo sem gledal tam na desni strani,ampak niti z roko ne morem noter,da bi lahko kable pretipal![]()
Koliko pa stane taka žarnica in ali jo lahko sam menjam,al moram spet na servis?
A niso original renaultove drugačne kot te standaredne h1,h4,h7....??rogi2 napisal/-a:Mal poglej,
http://www.xenon-kit.si/ponudba/hidzarnice/
pa bolha je polna oglasov,eni sicer pravjo,da so kitajske in to sraje,jaz sem kupu na bolhi 70€ sem dal za par,pa mi ze dve leti dela BP
jurre napisal/-a:Mislim, da res, saj tudi na zgornjem linku pise - D2R (za žaromete brez leče). Lagune II kolikor vem niso nikole imele lec.maximus napisal/-a:Eni pa pravijo d2r,ker nimam leče ,ampak ima zasenčeno??