Uspel sem nazaj inštalirati ubuntu, po inštalaciji pa opazim, da mi je nekam izginilo cca. 50 GB diska. V katero luknjo se je teh 50 GB vgreznilo?
Kam je izginil prostor na disku?
Kam je izginil prostor na disku?
Na prenosniku sem želel inštalirati windowse, zato sem zbrisal ubuntu. Nato pa ves razočaran ugotovim, da moj prenosnik žal ne podpira XPjev in se lahko okrog njih obrišem pred nosom.
Uspel sem nazaj inštalirati ubuntu, po inštalaciji pa opazim, da mi je nekam izginilo cca. 50 GB diska. V katero luknjo se je teh 50 GB vgreznilo?
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Z XP-ji sem imel sam problem na svojem prenosniku, ker imam SATA disk, XP-ji pa po difoltu nimajo driverjev za te diske... Toraj je treba ugasn sata vodilo v bios-ih. Ampak to ni problem, bi se pa kar strinjal z Juretom.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večBo nekaj s particijami, sem se že ustrašil, da so mi marsovci ugrabili 50 GB diska. Disk manager kaže še vedno 500 GB, očitno sem nekaj za*ebal med brisanjem.
Drugače pa neki driverji za XPje se najdejo, ampak sem preveč len da bi se ukvarjal še s tem. Bom dal ob priliki gor 7ko, čeprav sem z ubuntujem zadovoljen, edini minus je, da mi noče eduroam gor delat in ne morem imeti neta na faxu (kar je po svoje OK, dejansko poslušam predavanja).
Drugače pa neki driverji za XPje se najdejo, ampak sem preveč len da bi se ukvarjal še s tem. Bom dal ob priliki gor 7ko, čeprav sem z ubuntujem zadovoljen, edini minus je, da mi noče eduroam gor delat in ne morem imeti neta na faxu (kar je po svoje OK, dejansko poslušam predavanja).
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Mogoče ni formatiran v istem formatu. To se je meni enkrat zgodilo pol sm pa gledal kje je plac 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
probaj desni klik na moj racunalnik in klikni manage)upravljaj, v kolikor so slovenski, in v tistem oknu potem poisci strage v stage pa disk managment.
pa bos videl ce je kaka particija skrita al pa kaj
pa bos videl ce je kaka particija skrita al pa kaj
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD