Zaganjanje DCI-ja v prostem teku
Zaganjanje DCI-ja v prostem teku
Pozdravljeni!
Sem novi lastnik Clia 1.5 dci, l. 2003, 80 KM in imam sledeco težavo. Avto mi vsako jutro normalno vžiga, vendar ko ga pustim teči se mi povišajo obrati prostega teka in se prižge špirala in kasneje ugasne in obrati padejo (iz 800 rpm na 1000 rpm). Če pa speljem takoj, da se motor zagreje, se ta špirala ne prižge. In pa še to, motor v prostem teku ne teče enakomerno (se zaganja)-teče nekje na 800 obratih. Včasih se mi tudi zgodi, če postojim za 10 min, da avto ne vžge v prvo, ga je potrebno dlje verglati.
Med vožnjo se pelje BP.
Hvala za odgovore.
Sem novi lastnik Clia 1.5 dci, l. 2003, 80 KM in imam sledeco težavo. Avto mi vsako jutro normalno vžiga, vendar ko ga pustim teči se mi povišajo obrati prostega teka in se prižge špirala in kasneje ugasne in obrati padejo (iz 800 rpm na 1000 rpm). Če pa speljem takoj, da se motor zagreje, se ta špirala ne prižge. In pa še to, motor v prostem teku ne teče enakomerno (se zaganja)-teče nekje na 800 obratih. Včasih se mi tudi zgodi, če postojim za 10 min, da avto ne vžge v prvo, ga je potrebno dlje verglati.
Med vožnjo se pelje BP.
Hvala za odgovore.
Če bi bil vedež nebi bil revež.
Možno pa tudi da te grelne svečke zafrkavajo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Re: Zaganjanje DCI-ja v prostem teku
2xStupo napisal/-a:V najslabšem primeru so lahko tudi šobe zamašene.
Re: Zaganjanje DCI-ja v prostem teku
A si odpravil vzrok?gorazd81 napisal/-a:Pozdravljeni!
Hvala za odgovore.
Meni se občasno tudi prižge oranžna tuljava, avto pa začne delovati z malo povišanimi obrati!
Poročaj!
Ne recem,da ni mozno,da so sobe krive. Po mojem mnenju,bi pri okvarjenih sobah kadilo in cukalo cez cel interval obratov,meni pa se dogaja samo v prostem teku. Ce ima clio regulator
pritiska kot senic,bi verjel,da je prej kaj takega. Moram ga peljati na orig. servis na racunalnik. Pri enmu privatniku sva lahko ugotovila samo splosen problem z pritiskom v naftovodu.
pritiska kot senic,bi verjel,da je prej kaj takega. Moram ga peljati na orig. servis na racunalnik. Pri enmu privatniku sva lahko ugotovila samo splosen problem z pritiskom v naftovodu.
Če bi bil vedež nebi bil revež.